AIRSOFTARAD

Club Sportiv AirsoftArad
 
AcasaCautareInregistrareConectare
Spartan Wars II - Battle For Pinovia HH100
6mm .:. Airsoft & Milsim
Spartan Wars II - Battle For Pinovia 2691ac8e-73dd-42d8-903d-284a6c0b7984_zpsvnaft4er

Distribuiţi
 

 Spartan Wars II - Battle For Pinovia

In jos 
AutorMesaj
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyVin 18 Oct 2013 - 12:55

SPARTAN WARS II
Airsoft Events si-a impus drept scop organizarea unor evenimente de nisa, la un mod cat mai profesionsit cu putinta. Dupa cele intamplate la prima editie a Spartan Wars, am stat si am analizat in detaliu tot ceea ce s-a petrecut la acel eveniment, ca atare cea de-a doua editie vine cu un set de modificari menite sa il transforme intr-unul destinat in exclusivitate celor ce isi doresc mil-sim 100%.

Siteul evenimentului este www.airsoftevents.ro/spartanwars2


DETALII JOC
Evenimentul va avea loc la Airsoft Park - Bradulet, pe o un teren dificil cu o suprafata de cca. 200 ha, pe o durata de 60 ore de joc continuu.

Jocul va fi limitat la 155 de participanti. Aceste locuri nu se vor suplimenta, indifierent de cerere; daca evenimentul va iesi asa cum ne dorim, la urmatoarele editii vom mari numarul de jucatori admisi.
Cele 3 factiuni implicate in eveniment sunt:
- Federatia Statelor Aser (70 locuri)
- Republica Mogava (70 locuri)
- Provincia Pinovia Centrala (15 locuri)

La aceasta editie vor exista bani ingame (PMU) care vor avea un rol estential pentru fiecare din factiuni. Cu ajutorul banilor se platesc soldele soldatilor, se baga steaguri in teren, se dau jos steagurile din turn, se pot cumpara pachete tactice (baricade mobile, plase de camuflaj, fumigene, etc.), se pot cumpara bauturi racoritoare / mancare / diverse elemente LARP.

LARP
La aceasta editie, vor exista si accente LARP puternice (nerecomandat celor slabi de inima !)
Factiunea civililor (Provincia Pinovia Centrala) este o factiune dedicata exclusiv jucatorilor ce isi doresc sa faca LARP.
Cei ce doresc sa faca LARP la acest eveniment dar nu vor sa fie civili, trebuie sa bifeze la inscriere casuta "LARP". Acestia vor primi la check-in un plic care va contine o serie de misiuni LARP pe care ei trebuie sa le indeplineasca.

PROGRAM EVENIMENT
Miercuri 13 August 2014 intre orele 12:00 – 19:00 Check-In
Miercuri 13 August 2014 la ora 20:30 Briefing general
Joi 14 August 2014 la ora 06:00 START JOC
Sambata 16 August 2014 la ora 18:00 STOP JOC
Sambata 16 August la 2014 la ora 20:00 SAYONARA PARTY

INSCRIERI
Inscrierile vor avea loc in 3 perioade distincte:

1. Prima perioada de inscrieri va incepe pe 18 Noiembrie 2013 la ora 10:00 si se va incheia tot pe 18 Noiembrie 2013 la ora 22:00, pretul bilteului in aceasta perioada va fi de 85 lei / jucator

2. A doua perioada de inscrieri va incepe pe 15 februarie 2014 si se va incheia pe 15 martie 2014, pretul biletului in aceasta perioada va fi de 125 lei / jucator

3. A treia perioada de inscrieri va incepe pe 15 aprilie 2014 si se va incheia pe 15 mai 2014, pretul biletului in aceasta perioada va fi de 190 lei / jucator

Toate inregistrarile care nu vor fi achitate pana la incheierea unei perioade de inscrieri, vor fi anulate.

Odata platita taxa de participare, aceasta NU POATE FI RETURNATA ! Exceptie: in cazul in care pana la data de 15 mai 2014 nu se inscrie un numar de persoane suficient pentru desfasurarea evenimentului, exista posibilitatea ca acesta sa se anuleze, caz in care se vor returna banii celor ce s-au inscris, mai putin comisioanele bancare.

- Daca esti un lup singuratic caruia ii place sa umble singur pe teren Rambo style, te rog NU te inscrie la acest eveniment.
- Daca ai probleme sa primesti si sa respecti/duci la indeplinire ordine, te rog NU te inscrie la acest eveniment.
- Daca nu esti dispus sa faci parte dintr-o echipa si sa ii respecti pe ceilalti participanti la joc, te rog NU te inscrie la acest eveniment.

ATENTIE ! toti cei ce sunt dati afara de la eveniment sau pleaca de capul lor, vor fi banati la urmatoarele editii Spartan Wars.
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyVin 25 Oct 2013 - 12:16

Latest News:

- Regulamentul a suferit modificari importante, (de ex. au fost introdusi medici, reguli pentru vehicule ingame, reguli referitoare la arbitrii + alte modificari importante). Va rog vizitati pagina de regulament: http://airsoftevents.ro/spartanwars2/regulament/

- A fost adaugata o noua factiune: http://airsoftevents.ro/spartanwars2/jurnalisti-de-razboi/

- Siteul a fost modificat un pic pe parte de functionalitate

- A fost clarificata problema legata de inregistrare/plati:
Citat :
Toate inregistrarile care nu sunt achitate in termen de maxim 5 zile de la data inchiderii unei perioade de inregistrari, vor fi anulate.

Scenariu:

Prezentare generala:
A trecut mai putin de un an de la sangerosul conflict ce a avut loc in regiunea Pinovia intre Federatia Statelor Aser si Republica Mogava, conflict terminat brusc in urma uraganului Kasprina care a provocat grave distrugeri in ambele state. Intre timp ONU a intervenit in forta in regiune, creand o zona tampon, demilitarizata, in centrul regiunii Pinovia. Intre timp ambele state si-au revenit dupa dezastrele provocate de uragan, trupele ONU s-au retras din zona si aparent interese straine inca necunoscute, incearca sa promoveze ideea de independenta a provinciei Pinovia Centrala.

Tensiunile dintre Federatia Statelor Aser si Republica Mogava au atins din nou un punct critic, astfel incat un conflict este iminent, insa ambele state trebuie sa aiba in vedere reactia ONU care cel mai probabil nu va tolera o interventie armata asupra populatiei civile din Pinovia Centrala. In plus atat Aser cat si Mogavia au interese financiare ce tin de linistea temporara a provinciei Pinovia Centrala.


Federatia Statelor Aser:
(85% Milsim, 15% LARP)

In urma ultimelor confruntari, Batalionul 92 “Counter Insurgency” a fost relocat pentru refacere datorita pierdeilor grave suferite, iar trupa de contractori “Red Kopis” a fost redenumita “Doomsday T” in onoarea squadului ACT care si-a adus o importanta contributie in acele evenimente. Deasemenea a fost infiintata Compania 1 de Operatiuni Speciale “Falcons”, in cinstea squadului Falcons care si-a facut mai mult decat datoria, dand dovada de o tenacitate iesita din comun.

Ordinea de bataie a Regimentului 5 “Aspis” este urmatoarea:

- Batalionul 13 “Sauroter”, format din 47 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Maior, 2 Capitani, 3 Locotenenti, 6 Sergeni
- Compania 1 Operatiuni Speciale “Falcons”, formata din 23 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Capitan, 2 Locotenenti, 4 Sergenti
- Trupa de contractori “Doomsday T”, formata din 23 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Capitan, 2 Locotenenti, 4 Sergenti

Cei din Aser s-au bazat dintotdeauna pe comertul de diamante, una din exploatarile principale gasindu-se chiar in regiunea Pinovia si fiind capabila sa extraga circa 3 sarje de diamante brute pe zi. Pentru a-si putea finanta operatiunile, ei sunt nevoiti sa vanda pe piata neagra o parte din diamante, unul dintre cei mai de incredere dealeri de diamante aflandu-se chiar in regiunea Pinovia Centrala, surse anonime informandu-ne ca este dispus sa ofere chiar si 2.000 de PMU per sarja.

Serviciile secrete avertizeaza ca in provincia Pinovia Centrala a fost construit un laborator chimic unde se banuieste ca se doreste inceperea productiei de gaze ce pot fi utilizate in arme chimice capabile de distrugeri in masa, ca atare zona va trebui tinuta sub observatie in permanenta si aflate cat mai multe informatii. Este foarte important de descoperit cine anume este in spatele acestei afaceri.


Republica Mogava:
(85% Milsim, 15% LARP)

Ca urmare a valorii dovedite pe campul de lupta, in cadrul Regimentului 3 “Shadows” a fost infiintat Batalionul 1 de Garda “Hazzard”. Soldatii ce au luptat sub steagul Hazzard au dat dovada de o abnegatie si un devotament iesite din comun.

Ordinea de bataie a Regimentului 3 “Shadows” este urmatoarea:

- Batalionul 2 Vanatori de Munte, format din 23 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Maior, 2 Capitani, 3 Locotenenti, 6 Sergenti
- Batalionul 1 de Garda “Hazzard”, format din 47 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Maior, 2 Capitani, 4 Locotenenti, 8 Sergenti

Avand o industrie mecanica destul de dezvoltata, Mogavienii s-au mandrit mereu cu calitatea armelor pe care le-au produs, acestea fiind din totdeauna la mare cautare. Pentru a-si putea finanta in mod direct operatiunile, cei din Regimentul 3 “Shadows” au promisiunea din partea Marelui Stat Major, ca vor primi zilnic 3 transporturi de armament, destinate vanzarii – banii astfel obtinuti urmand a fi utilizati la discretia Comandantului Regimentului 3 “Shadows”. Un astfel de transport este estimat ca valoare undeva in jurul a 2.000 de PMU.

Contra Informatiile, indica faptul ca in zona demilitarizata a Pinoviei Centrale, a fost construit un laborator chimic, care este de fapt o fatada pentru fabricarea de droguri. Avand in vedere ca avanpostul Mogavian cel mai apropiat este efectiv la o aruncatura de bat de locatia fabricii, este posibil sa se incerce vanzarea produselor rezultate catre trupele noastre. Fiti vigilenti si tineti mereu privirea atintita in acea zona ! Nu permiteti traficul de droguri in interiorul trupelor. Orice informatii legate de cine este in spatele acestui laborator, ne vor fi de folos.


Provincia Pinovia Centrala:
(80% LARP, 20% Lupta)

In urma interventiei trupelor ONU, in centrul regiunii Pinovia a luat fiinta o provincie tampon demilitarizata – Pinovia Centrala. Ca in orice provincie de granita, populatia este amestecata, fiind usor de abordat atat de catre Mogavieni cat si de catre Aserieni.

Provincia are puternice legaturi economice atat cu Federatia Statelor Aser, cu Republica Mogava cat si cu puteri externe cu care nu se invecineaza. In Pinovia Centrala poti cumpara sau vinde diamante, armament, minereuri si gaze, in paralel cu activitatile legale, exista si o puternica economie subterana de unde poti procura stupefiante, dame de companie, mercenari, informatii secrete, etc.

Pinovienii nu se dau in laturi de la nimic pentru a castiga un ban “cinstit”, desi in anumite cazuri, mandria lor exagerata i-ar putea face sa refuze o afacere buna, totul e sa stii cum sa ii iei.

Aparent cei mai influenti oameni din provincia Pinovia Centrala sunt Afaceristul Boris Cap de Vipera, suspectat de multi pentru legaturi cu lumea interlopa, Bohr N. un genial om de stiinta (excentric daca e sa ne luam dupa parerea altora) care face afaceri in domeniul chimic, Highheels B. patroana unui lant de baruri si restaurante (aparent acestea sunt doar o fatada pentru casele de toleranta, jocurile ilegale de noroc si traficul de droguri), Starbuck C. un reputat dealer de armament si Franky Four Fingers celebrul comerciant de diamante.

Ca deobicei cei mai influenti oameni sunt si cei care actioneaza parghiile si practic conduc provincia. Scopul lor pare sa fie acela de a-si consolida pozitia economica, sociala, dar atentie.. si cea politica !


Jurnalisti De Razboi
(100% LARP)

Media era o data considerata a patra putere in stat… acele vremuri par sa apuna intr-o agonie lenta alimentata de mediocritatea ba chiar incompetenta asa zisilor jurnalisti din zilele noastre. Asa cum a spus un mare clasic in viata: “In momentul in care nu mai stim ce se intampla in propria tara, am incetat sa mai traim intr-o democratie”.

Termenul de jurnalist de investigatii nici macar nu ar trebui sa existe deoarece prin definitie orice jurnalist ar trebui sa faca investigatii, probabil confuzia apare si datorita bloggerilor care incet-incet preiau abuziv titulatura de jurnalisti, desi nu si-ar misca fundul din fata calculatorului ca sa faca o investigatie adevarata, sa ia pulsul unei situatii reale si sa fie direct conectati la oamenii implicati in evenimentele pe care le descriu cu atata patos pe o bucatica de internet.

Din fericire a mai ramas un mic numar de jurnalisti adevarati care isi iau misiunea in serios. Cateva canale media serioase si-au trimis corespondentii de razboi in Regiunea Pinovia in incercarea de a relata evenimentele din chiar mijlocul lor si de a afla cat mai multe informatii cu privire la partile implicate in acest conflict.

Misiunea jurnalistilor este de a intervieva in primul rand toti liderii importanti ai factiunilor implicate in conflict, soldatii implicati in lupte dure, civilii si eventualii capi ai mafiei, de a demasca anumite informatii tinute secrete de cei implicati in conflict si de a publica zilnic cate un articol in revista “Pinovian Rooster”.
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyLun 28 Oct 2013 - 10:43

Update 28.10.2013

Airsoft Events este acum si pe feisbuc - if you LIKE us we give you a cookie : )

In momentul inregistrarii, va trebui sa completati corect un test cu intrebari din regulament pentru a putea finaliza inregistrarea cu succes. Puteti gasi baza de date cu intrebari si raspunsuri, pe acest link.
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyLun 4 Noi 2013 - 14:44

Update 04.11.2013

Prima perioada de inscrieri a fost prelungita cu 24 de ore; aceasta va incepe pe 18 Noiembrie 2013 la ora 10:00 ziua si se va incheia pe 19 Noiembrie 2013 la ora 22:00, pretul in aceasta perioada va fi de 85 lei / jucator. Pentru aceasta perioada, se vor accepta plati doar pana pe 24 Noiembrie 2013, toate inregistrarile care nu sunt platite pana la acea data, vor fi anulate.

Ii rog pe cei ce doresc sa se inscrie la eveniment, sa se uite prin baza de date de intrebari din regulament, pe care o puteti gasi la acest link: http://airsoftevents.ro/discutii-generale-11/baza-de-date-intrebari-regulament/
Daca aveti orice fel de intrebari vis-a-vis de subiect, va rog postati in acel forum. Puteti chiar incerca sa rezolvati acele intrebari in threadul oficial, va voi ajuta. Scopul este sa ma asigur ca lumea a inteles regulamentul si nu sa dam extemporal Smile
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyVin 15 Noi 2013 - 10:23

Update 15.11.2013

Luni la ora 10:00 se vor deschide inregistrarile (peste 3 zile). Aveti grija sa completati adresa de email corect, altfel nu veti putea finaliza inregistrarea.
Inregistrarile se vor inchide marti 19.11.2013 la ora 22:00.

Taxa de inscriere in aceasta perioada este de 85 lei, platibila pana cel tarziu pe 24 noiembrie 2013. Toate inregistrarile care nu au fost achitate pana la acea data, vor fi anulate.

In urma inregistrarii veti primi un email automat care sa confirme faptul ca v-ati inregistrat cu succes, urmand ca in 24 de ore maxim sa primiti un email din partea organizatorilor.

Cei ce doresc sa se inscrie la una din factiunile militarizate dar vor sa faca si LARP, vor trebui sa bifeze casuta "LARP". Toti cei ce au bifat casuta "LARP" vor primi la check-in un plic ce va contine o serie de misiuni LARP pe care acestia trebuie sa le duca la indeplinire. Toti cei ce vor finaliza cu succes misiunile LARP, vor primi decoratia "LARP".

Cei ce doresc sa isi aduca propriile vehicule pentru a le folosi in-game (4x4, atv, bikes...) sunt rugati sa bifeze casuta "VEHICUL".

Cei ce doresc sa achizitioneze un patch oficial al eventului cu factiunea din care fac parte, sunt rugati sa bifeze casuta "PATCH". Pretul unui patch este de 20 lei, banii trebuiesc virati odata cu taxa de inscriere.

La inscriere va trebui sa completati urmatoarele date:
1. Nume
2. Prenume
3. Anul nasterii
4. email valid
5. nr. telefon
6. echipa din care faci parte
7. orasul de resedinta
8. LARP
9. VEHICUL
10. PATCH
11. FACTIUNE (sunt 7 alegeri in total):
- SHADOWS, 2nd Mountain Infantry Battallion (23 locuri)
- SHADOWS, 1st Guard Battallion “Hazzard” (47 locuri)
- ASPIS, Batalionul 13 “Sauroter” (23 locuri)
- ASPIS, 1st Spec Ops Company “Falcons” (24 locuri)
- ASPIS, “Doomsday T” Contractors (23 locuri)
- Civili, (15 locuri)
- Jurnalisti (6 locuri)
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyMar 19 Noi 2013 - 12:52

Au mai ramas 9 ore din prima perioada de inregistrari.
Factiunea 3rd Regiment “SHADOWS”: 2nd Mountain Infantry Battallion din Republica Mogava, a fost inchisa deoarece a atins nrul maxim de locuri ocupate.

Lista de jucatori inregistrati/inscrisi poate fi vizualizata pe aceasta pagina:
http://airsoftevents.ro/spartanwars2/lista-jucatori/
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyMier 20 Noi 2013 - 10:12

Prima perioada de inregistrari s-a incheiat. Va reamintim ca pentru a nu vi se anula inregistrarea, trebuie sa efectuati plata pana cel tarziu in data de 24 noiembrie anul acesta.
Cei ce nu au completat toate campurile la inregistrare, nu au finalizat cu succes inregistrarea => nu au putut primi email de confirmare a inregistrarii. Better luck next time (cititi cu grija informatile puse la dispozitie).

Situatia inregistrarilor pana in momentul de fata este urmatoarea:
SHADOWS, 2nd Mountain Infantry Battallion (23 locuri): 23 de inregistrari, 0 locuri ramase
SHADOWS, 1st Guard Battallion “Hazzard” (47 locuri): 27 de irnegistrari, 20 locuri ramase
ASPIS, Batalionul 13 “Sauroter” (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
ASPIS, 1st Spec Ops Company “Falcons” (24 locuri): 5 inregistrari, 19 locuri ramase
ASPIS, “Doomsday T” Contractors (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
Civili, (15 locuri): 2 inregistrari, 13 locuri ramase
Jurnalisti (6 locuri): 0 inregistrari, 6 locuri ramase

Situatia inregistrarilor/inscrierilor, poate fi urmarita pe aceasta pagina (momentan se actualizeaza manual): http://airsoftevents.ro/spartanwars2/lista-jucatori/
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyDum 22 Dec 2013 - 23:09

Echipa Spartan Wars va ureaza tuturor sarbatori fericite si sa intrati cu dreptul in noul an 2014 !

Update 22.12.2013

Toti jucatorii ce se inscriu la factiuni militarizate (ASPIS sau SHADOWS) vor primi si vor trebui sa poarte la guler, gradul fiecaruia. Insignele vor fi frezate 3D, practic insemnele vor fi in relief; iar pe spate vor avea un ac de siguranta cu care sa puteti prinde de gulerul uniformei. ATENTIE ! gradul trebuie purtat intotdeauna - cei ce se gasesc pe teren si nu au gradul prins la guler, vor fi penalizati.

Primele 3 grade vor avea trecute si o cifra deasupra barelor, cifra va corespunde nrui de pluton din care face parte fiecare. Incercati sa memorati gradele deoarece pe de-o parte mai mult ca sigur va va fi de folos in anumite misiuni, iar pe de alta va trebui sa respectati un lant de comanda (OBLIGATORIU) asa ca este bine de stiut ce grad are cel care va vorbeste.

Asa vor arata:
Spartan Wars II - Battle For Pinovia P4rqi-sw2-grade2

Spartan Wars II - Battle For Pinovia 1fe4h-sw2-grade1
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyLun 13 Ian 2014 - 11:52

Update 13.01.2014

In aproximativ o luna, pe 15 februarie, se va deschide a doua perioada de inregistrari; aceasta va dura o luna si se va inchide pe 15 martie. Taxa de participare in aceasta perioada este de 125 lei. Toate inregistrarile pentru care nu s-a achitat taxa de participare pana cel tarziu 24 martie, vor fi anulate.

Locurile ramase disponibile sunt urmatoarele:
SHADOWS, 2nd Mountain Infantry Battallion (23 locuri): 23 de inregistrari, 0 locuri ramase
SHADOWS, 1st Guard Battallion “Hazzard” (47 locuri): 27 de irnegistrari, 20 locuri ramase
ASPIS, Batalionul 13 “Sauroter” (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
ASPIS, 1st Spec Ops Company “Falcons” (24 locuri): 5 inregistrari, 19 locuri ramase
ASPIS, “Doomsday T” Contractors (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
Civili, (15 locuri): 2 inregistrari, 13 locuri ramase
Jurnalisti (6 locuri): 0 inregistrari, 6 locuri ramase

A fost modificat regulamentul dupa cum urmeaza:

Limitari de viteza/distante de angajare:
- Este interzis trasul sub Distanta Minima de Angajare
Limitari de munitie si incarcatoare:
- Ca sa fiti siguri ca replica voastra se incadreaza la clasa SAW, contactati organizatorii inainte de eveniment
- Este permis sa incarci incarcatoarele cu bile oriunde pe teren
- Nu exista limita la numarul de incarcatoare pe care le poate cara cineva pe teren
Lovituri:
- Orice lovitura conteaza: ricoseu, bila cazut din copac, friendly fire, etc. si trebuie sa te declari mort. BANG KILL nu se pune
- Daca un adversar se apropie si pune mana pe tine, se considera ca ti-a dat Knife Kill si trebuie sa te declari mort; maxim 1 knifekill la 2s
- Grenada de airsoft are efect doar in interiorul buncarelor: toti cei din interiorul unui buncar sunt morti daca grenada explodeaza inauntru
Explozive:
- Este interzisa utilizarea materialelor pirotehnice, altele decat cele puse la dispozitie in mod expres de catre organizatori
- Nu sunt permise decat grenadele/minele/claymore de airsoft cu functionare pe arc sau green gas
- Artileria, airstrikeul si minele functioneaza cu ajutorul arbitriilor care decid daca incarcatura si-a lovit tinta
- Minele antipersonal pot fi anihilate daca sunt identificate, scoase si predate arbitrilor (un camp minat poate distruge un intreg squad)
Medici:
- Fiecare factiune dispune de 2 medici; acestia vor avea un numar limitat de fese cu care pot vindeca ranitii
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyLun 10 Feb 2014 - 11:08

Peste 5 zile se va lansa cea de-a doua perioada de inscrieri pentru Spartan Wars 2 (sambata 15 februarie, ora 09:00). Aceasta perioada va tine o luna, pana pe 15 martie, iar pretul biletului per jucator este de 125 lei.
Pe masura ce locurile diverselor factiuni se vor umple, acele factiuni vor fi inchise. Cei ce se vor inregistra in aceasta a doua perioada, trebuie sa efectueaza plata pana pe maxim 24 martie, in caz contrar inregistrarea va fi anulata.

Am hotarat ca inceapand cu aceasta editie sa permitem sponsorizarea evenimentului (doar sub forma de produse/materiale de care avem nevoie pentru organziarea evenimentului), daca exista persoane sau firme interesate sa ne fie alaturi la organizarea acestui eveniment, va rugam sa ne contactati pe adresa: spartan.wars(la)yahoo(punct)com


PS: Va reamintim ca locurile ramase disponibile sunt urmatoarele:
SHADOWS, 2nd Mountain Infantry Battallion (23 locuri): 23 de inregistrari, 0 locuri ramase
SHADOWS, 1st Guard Battallion Hazzard (47 locuri): 27 de inregistrari, 20 locuri ramase
ASPIS, Batalionul 13 Sauroter (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
ASPIS, 1st Spec Ops Company Falcons (24 locuri): 5 inregistrari, 19 locuri ramase
ASPIS, Doomsday T Contractors (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
Civili, (15 locuri): 2 inregistrari, 13 locuri ramase
Jurnalisti (6 locuri): 0 inregistrari, 6 locuri ramase
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptySam 15 Feb 2014 - 9:05

A doua perioada de inscrieri pentru Spartan Wars 2 a fost deschisa. Nu uitati, pentru a va putea inscrie, trebuie sa raspudneti corect la intrebarile din regulament (cititi regulamentul).
Deasemenea, pentru a putea finaliza cu succes inregistrarea, trebui sa introduceti un email valid/corect.
Aceasta perioada de isncrieri se va termina pe 15 martie.

Inscrierile se fac nominal pe siteul oficial al evenimentului (http://www.airsoftevents.ro/spartanwars2), la sectiunea INSCRIERI / FORMULAR INSCRIERE.
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyLun 3 Mar 2014 - 22:01

Anul acesta echipa Airsoft Events aduce inca o noutate in cadrul evenimentului Spartan Wars si totodata o premiera pentru evenimentele de airsoft din Romania: scenariul evenimentului va fi completat cu operatiuni aeriene realizate de un aparat de zbor "in carne si oase", real, mai precis un elicopter.

Elicopterul va fi utilizat pentru misiuni speciale aeropurtate, comandate de catre Cartierul General, o parte dintre jucatorii care isi exprima dorinta de a lua parte la astfel de misiuni avand sansa de a zbura la bordul elicopterului pe perioada evenimentului (cerinta obligatorie: helmet cam ! Very Happy ).

In lumina acestei stiri, regulamentul a suferit cateva modificari, completandu-se dupa cum urmeaza:

Reguli de siguranta :
- Este interzis trasul cu replica in directia elicopterului indiferent daca acesta se afla in aer sau la sol
- Este interzis sa va apropiati/urcati de/in elicopter fara permisiunea pilotului
- Este obligatoriu ca in proximitatea sau in interiorul elicopterului sa faceti EXACT ceea ce va spune pilotul

Explozive:
- Artileria, airstrikeul, minele si antiaerienele functioneaza cu ajutorul arbitrilor care decid daca incarcatura si-a lovit tinta

Vehicule:
- Elicopterul poate fi doborat doar cu rachete antiaeriene (recuzita in-game), arbitrii fiind singurii in masura sa decida doborarea
- Odata un elicopter doborat, acesta va reveni la zona de aterizare si va avea un penalty time de 2 ore


PS: va reamintim ca avem o pagina de facebook dedicata evenimentului, nu fiti timizi, dati-ne un LIKE daca va place ideea evenimentului: https://www.facebook.com/pages/Spartan-Wars/357883707690476?ref=hl
Iar daca va place ideea si va hotarati sa participati----> https://www.facebook.com/events/214716685366154/
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyDum 9 Mar 2014 - 16:34

Va reamintim ca a mai ramas 1 saptamana din cea de-a doua perioada de inscrieri, sambata 15 martie va fi ultima zi in care va mai puteti inregistra la eveniment.
Cei care s-au inregistrat trebuie sa faca plata pana cel tarziu in data de 22 martie, celor care s-au inregistrat dar nu efectueaza plata pana la acea data, li se va anula inregistrarea.

! ATENTIE ! cei ce efectueaza plati pentru grupuri de minim 5 persoane, beneficiaza de o reducere de 10% din taxa de participare (reducerea nu se aplica si la patchuri).
Nu uitati cand faceti transferul, sa mentionati emailul cu care v-ati inregistrat pentru a sti exact pentru cine anume s-a facut plata.

O noua adaugire la regulament:
Reguli de siguranta :
- Este interzis indreptarea laserelor, lanternelor, etc. spre elicopter, indiferent daca acesta se afla la sol sau in zbor


Noua achizitie a echipei Airsoft Events este o harta 3D a terenului Airsoft Park (Bradulet) cu scopul de a face simulari ale eventului:
Spartan Wars II - Battle For Pinovia Sw2-3dmap_01


O buna parte din grade au fost executate, ele arata asa (o culoare pentru fiecare facitune):
Spartan Wars II - Battle For Pinovia Sw2-grade
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyVin 14 Mar 2014 - 19:03

A mai ramas o singura zi din cea de-a doua perioada de inscrieri - maine seara (15 martie) inscrierile vor fi oprite.

Reamintim celor ce s-au inregistrat in aceasta perioada ca termenul pana la care trebuie achitata taxa de participare este de 22 martie (sambata viitoare), toate inregistrarile pentru care nu s-a efectuat plata pana la acea data, vor fi anulate.

Platile pentru grupuri de minim 5 oameni beneficiaza de un discount de 10%.

Locurile de la Republica Mogava au fost ocupate in totalitate, de aceea aceasta factiune a fost inchisa.

Locurile ramase disponibile sunt:

Federatia Statelor Aser / Compania I "Falcons": 1 loc
Federatia Statelor Aser / Batalionul 13 "Sauroter" / Compania 2: 21 locuri
Federatia Statelor Aser / "Doomsday T" Contractors: 22 locuri
Civili provincia Pinovia Centrala: 13 locuri (LARP)
Jurnalisti: 6 locuri


Pana in prezent 27 de jucatori au optat pentru a primi misiuni LARP la check-in, 3 jucatori au anuntat ca vor aduce vehicule in-game, si 35 de jucatori au cerut patchuri ale eventului.
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyJoi 17 Apr 2014 - 12:29

A treia perioada de inscrieri a fost deschisa, aceasta se va inchide in data de 15 mai 2014.

Taxarea in aceasta perioada va fi diferita pentru fiecare dintre factiuni:
- Republica Mogava 190 lei / jucator
- Federatia Statelor ASER 140 lei / jucator
- Civili / Pinovia Centrala 50 lei / jucator

Deoarece au mai ramas doar 6 locuri la Republica Mogava (3 la Batalionul 2 Infanterie si 3 la Batalionul 1 Hazzard), cei ce se inregistreaza la aceasta factiune au termen de plata a taxei de participare de MAXIM 5 zile calendaristice de la data inregistrarii; daca in cele 5 zile nu s-a inregistrat plata in contul evenimentului, inregistrarea va fi anulata.

Locuri ramase libere per factiuni la inceputul perioadei de inscrieri:
Republica Mogava / Batalionul 2 Vanatori de Munte - 3 locuri
Republica Mogava / Batalionul 1 de Garda "Hazzard" - 3 locuri
Federatia ASER / Batalionul 13 "Sauroter" / Compania 2 - 20 locuri
Federatia ASER / Batalionul 13 "Sauroter" / Compania 1 Spec Ops - 4 locuri
Federatia ASER / Doomsday T Contractors - 16 locuri
Civili / Pinovia Centrala - 13 locuri

Pagina inscrieri: http://airsoftevents.ro/spartanwars2/formular-inscriere/
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyVin 16 Mai 2014 - 12:47

A 3-a perioada de inscrieri s-a incheiat. Situatia locurilor per factiune este urmatoarea:

Federatia Statelor Aser:
13th Batallion “Sauroter”: 0 locuri ramase libere
1st Spec Ops Company “Falcons”: 3 locuri ramase libere
“Doomsday T” Contractors: 15 locuri ramase libere

Republica Mogava:
2nd Mountain Infantry Battallion: 1 loc ramas liber
1st Guard Battallion “Hazzard” : 2 locuri ramase libere[/color]

Civili Pinovia Centrala: 12 locuri ramase libere

Jucatorii ce ce doresc sa participe la eveniment pe unul din locurile ramase libere, trebuie sa trimita un email pe adresa spartan.wars(at)yahoo(dot)com cu urmatoarele detalii:
- nume, prenume
- nickname
- echipa din care faci parte (sau daca sunteti jucator independent)
- anul nasterii
- nr. tel
- orasul de resedinta
- daca doriti sa faceti LARP (in caz afirmativ, la check-in veti primi un plic cu o serie d misiuni LARP pe care trebuie sa le faceti)
- daca veniti cu vehicul in-game (masina de teren, atv, motocicleta)
- daca doriti un patch oficial al evenimentului (se platesc 20 lei in plus)
- factiunea din care doriti sa faceti parte
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyMar 3 Iun 2014 - 20:23

Pentru cei ce si-ar dori sa vina la factiunea civila, dar inca nu sunt 100% hotarati, voi posta o detaliere a acestei factiuni cu toate particularitatile ei. In cadrul acestei factiuni exista 3 grupuri ce vor avea parte de actiuni militare, acestea sunt: sectia de politie din Midland, garda de corp a Savantului (Farm Labs) si Cartelul de Crima Organizata, fiecare grupare cu specificul ei.

Factiunea civila este impartita dupa cum urmeaza:
- Primarul regiunii Pinovia Centrale + sectia de politie
- Glowing Stones - trader de diamante
- Ghost Works - trader de armament
- Farm Labs Ltd (laboratoare farmaceutice) + garda de corp
- Cartelul de crima organizata

Fiecare sub-factiune va avea un mecanism propriu de producere a banilor in-game si de sscoatere a lor off-game si va exista un comert la scara generala intre toate factiunile/subfactiunile existente in joc, dar despre aceste mecanisme financiare va voi povesti la urmatorul update.

1. Primarul regiunii Pinovia Centrala este persoana care se pare ca a tras sforile pentru interventia trupelor ONU in zona si demilitarizarea regiunii (practic retragerea armatelor Mogaviene si Aseriene). Vorba spune ca Primarul are aspiratii inalte cum ar fi transformarea regiunii Pinovia Centrala intr-o republica al carei presedinte sa fie el (unele guri rele spun ceva despre modelul unui presedinte Sud American). De la parasirea zonei de catre trupele ONU, Primarul nu a pierdut deloc timpul, incepand o campanie de raliere a tuturor oamenilor de afaceri din zona pentru a-l sustine in demersul sau, reusind in acest fel sa atraga atentia cele mai importante firme din Pinovia Centrala. Se pare ca in prezent incearca sa infiinteze o structura locala de politie si a unei banci centrale. In ciuda zvonurilor rautacioasse, demersurile oficiale ale primarului se inscriu pe o linie democratica, dorind sa obtina recunoasterea marilor puteri, astfel incat vecinii sai zgomotosi (Mogavia si Aser) sa nu poata interveni in forta. Toate eforturile sale ar putea fi mai usor incunate de succes cu ajutorul unei puternice publicatii locale, ca atare nu este exclus sa isi concentreze eforturile si in aceasta directie.

2. Dealerii de diamante si de armament (Glowing Stones si Ghost Works) par sa sustina 100% eforturile Primarului, si poate fi usor de inteles motivul: obtinerea unui rol important in noua republica inseamna un control ferm asupra deciziilor majore si o crestere semnificativa a marjelor personale de profit. Cele 2 mari firme par dispuse sa sustina formarea unei sectii de politie prin plata unor taxe si revanzarea fara profit a unei parti din armament, dar mai important – par dispuse sa sustina financiar crearea unei banci centrale, cu importante sume de bani si o cantitate suficienta de diamante necesare creerii rezervei bancare. Avand in vedere valorile mari ale tranzactiilor efectuate la achizitionarea armamentului si diamantelor si faptul ca cele 2 firme nu dispun de o armata proprie, se vor gasi mai mult ca sigur in pozitia de a angaja mercenari care sa le securizeze transporturile.

3. Laboratorul chimic (Farm Labs Ltd.) este oficial un centru de cercetare si producere a vaccinurilor pentru animale de ferma, insa neoficial se pare ca cel mai mare cartel de crima organizata din zona isi produce drogurile in aceste laboratoare. Se crede deasemenea ca la umbra laboratorului, savantul ce conduce acest stabiliment, dezvolta gaze de lupta (interzise de altfel prin toate conventiile existente) ce au un mare potential financiar pe pietele negre de armament. Legendele urbane vorbesc deasemenea despre existenta unei substane create in aceste laboratoare, ce creste rezistenta soldatilor pana la absurd: un incarcator de Ak47 descarcat in toracele unui soldat, nu l-au impiedicat pe acesta sa continue lupta... insa acestea sunt doar legende, se intelege ca pana in prezent nu exista nici un fel de dovada in acest sens..
Garda de corp a Savantului este formata dintr-un numar restrans de fosti soldati dedicati trup si suflet liderului lor, se spune ca ei compenseaza numarul lor mic prin fanatism si ca toti cei ce au intrat in conflict cu ei, au disparut fara urma, noaptile fiind umplute de urletele dezumanizate ale celor ce au indraznit sa pateze onoarea Savantului, aparent loialitatea lor merge pana la extrem...

4. Red District inglobeaza stabilimente si actiuni de genul: restaurante, baruri, bordeluri, jocuri de noroc, vanzare de droguri. S-a estimat ca aproximativ 30% din tranzactiile economice din Pinovia Centrala au o legatura directa cu ceea ce se intampla in cartierul rosu. Surse sigure afirma ca acest Cartier Rosu este cea mai buna piata de vanzare-cumparare secrete militare si de stat. Se zvoneste deasemenea ca patroana acestor stabilimente este cea care finanteaza din umbra dezvoltarea gazului de lupta produs in Laboratorul chimic, insa nu exista dovezi in acest sens.

5. Cartelul de crima organizata s-a format in jurul unui lider local certat cu legea, care a recrutat fosti militari din ambele tabere si a format o retea de trafic de droguri, bazata pe exploatarea campurilor de maci si de canabis din zona si transformarea produselor prime in droguri cu ajutorul laboratorului chimic din Pinovia Centrala. Cartelul a cauzat mari probleme tendintelor expansioniste in zona ale Republicii Mogave, deoarece expansiunea lor trece peste campurile ce ofera materia prima pentru fabricarea drogurilor. Aparent tinta imediata a cartelului este recrutarea a cat mai multor mercenari pentru extinderea operatiunilor, insa pentru aecasta este necesara o finantare substantiala, ca atare membrii cartelului isi rotunjesc veniturile inchiriidu-si armele pe post de mercenari firmelor Glowing Stones si Ghost Works in vederea securizarii transporturilor lor de diamante/armament, sau celor din Federatia Statelor Aser pentru a sabota armata Republicii Mogava.

Mai jos aveti harta, care este inca in lucru, varianta finala oficiala va fi furnizata cu cel putin 2 saptamani inainte de eveniment:
Spartan Wars II - Battle For Pinovia 2014-06-03_schita_10m_MGRS
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyMar 10 Iun 2014 - 10:34

Se cauta luptatori pentru a completa cartelul de crima organizata, dress codeul este cel de la civili: haine civile, fara pantaloni/veston/tricou in camuflaj. Sunt acceptate veste tactice, de preferinta insa centura + pouchuri. Pretul este cel de la factiunea civila: 50 lei / jucator. Cei interesati va rog trimiteti un e-mail pe adresa spartan.wars(at)yahoo(dot)com.

Latura economica a acestui eveniment este foarte importanta; fara a asigura veniturile necesare, o factiune nu isi poate atinge obiectivele sau chiar mai rau, va trebui sa lupte in conditii extrem de defavorabile, ca atare este necesar ca toti participantii sa inteleaga modul in care functioneaza mecanismul economic la nivel global si mai ales la nivelul propriei lor factiuni.

Fiecare factiune sau subfactiune din acest eveniment, va avea un mecanism de producere a banilor ingame si deasemenea va avea cheltuieli fara de care nu vor putea sa se descurce pe perioada evenimentului.
Banii ingame vor fi sub forma unor bancnote tiparite, de diferite valori si vor putea fi adusi in joc prin diverse mecanisme (fiecare factiune/subfactiune va avea alt mecanism de a aduce bani ingame).

Fiecare factiune/subfactiune are anumite obiective de indeplinit pana la finalul evenimentului, in functie de gradul de indeplinire al obiectivelor la finalul acestui event, vor fi definite pentru urmatoarea editie Spartan Wars, factiunile (cate factiuni, cat de puternica va fi fiecare, ce atitudine va avea fiecare – ofensiva, defensivam expansionista, pasnica, etc.), obiectivele lor si modalitatile prin care isi pot indeplini obiectivele.

Fiecare soldat / mercenar / politist va avea o solda zilnica de 20 PMU, bani pe care ii pot folosi pentru a-si indeplini misiunile LARP primite la checkin (in cazul celor ce au bifat casuta LARP la inscriere), pentru a cumpara diverse "refreshments" din localitatea Midland (fosta Baza #3) de genul apa, suc, ceai, eugenii, sandwichuri, etc., pentru a cumpara informatii, pentru a face diverse schimburi, pentru a-si ajuta factiunea, etc.

Fiecare factiune/subfactiune va incepe jocul cu o anumita suma de bani pe care va trebui sa o foloseasca pentru a putea merge mai departe:

Federatia Statelor Aser trebuie sa cheltuie bani pentru scoaterea diamantelor din mina pe care trebuie sa le vanda pentru un profit suficient de mare necesar pentru introducerea de steaguri ingame sau mutarea lor din turnuri, pentru plata soldei trupelor, pentru utilizarea elicopterului sau a coloanei mecanizate, pentru a cumpara mine, grenade, fumigene, etc., pentru cumpararea de informatii sau plata unor sabotori. Desemenea, cei din Aser mai pot produce bani prin indeplinirea misiunilor (fiecare misiune primita are o valoare in bani, care vor fi colectati daca misiunea este indeplinita) sau jefuirea transporturilor adversarilor.

Republica Mogava trebuie sa cheltuie bani pentru fabricarea armelor pe care trebuie sa le vanda pentru un profit suficient de mare necesar pentru introducerea de steaguri ingame sau mutarea lor din turnuri, pentru plata soldei trupelor, pentru punere in functiune a statiei radar si bateriei antiaeriene, pentru achizitionarea rachetelor sol-aer, tunului antitanc, proiectilelor de tun antitanc, pentru a cumpara mine, grenade, fumigene, etc., pentru cumpararea de informatii sau plata unor sabotori. Desemenea, cei din Republica Mogavia mai pot produce bani prin indeplinirea misiunilor (fiecare misiune primita are o valoare in bani, care vor fi colectati daca misiunea este indeplinita) sau jefuirea transporturilor adversarilor.

Localitatea Midland, prin reprezentantul sau, Primarul, trebuie sa cheltuie bani pentru infiintarea sectiei de politie si a bancii centrale, pentru publicarea zilnica a ziarului local, pentru plata salriilor politistilor, pentru contractarea unor forte care sa securizeze anumite operatiuni. Deasemena Primarul va trebui sa incaseze zilnic banii proveniti din taxe si impozite.

Firmele Ghost Works si Glowing Stones trebuie sa cheltuie bani pentru achizitionarea sarjelor de armament/diamante provenite de la Mogavia si Aser, trebuie sa plateasca taxa zilnica catre primar, trebuia sa contracteze forte care sa securizeze transporturile. Cele doua firme vor produce bani prin vanzarea armelor/diamantelor mai departe.

Farm Labs Ltd. va trebui sa cheltui bani pentru a-si putea indeplini activitatea zilnica din laborator, pentru a plati salariile garzii sale de corp, pentru a palti taxele zilnice catre primar, pentru activitatea de cercetare. Banii vor fi incasati pentru produsele fabricate in laborator si vandute in exterior.

Red District va trebui sa cheltuie bani pentru a cumpara informatii, pentru a plati taxa zilnica catre primar si pentru alte activitati necesare indeplinirii obiectivelor sale. Veniturile Red District provin din activitatile legale si ilegale prestate dar si din vanzarea de informatii.

Cartelul de crima organizata trebuie sa cheltuie bani pentru producerea de droguri, pentru plata zilnica a soldelor, vor avea nevoie sa stranga o suma destul de mare de bani necesara extinderii viitoare. Incasarile principale vin din vanzarea de droguri si din misiunile pe care le vor indeplini ca mercenari.
Sus In jos
mytzu
Soldat
Soldat


Mesaje : 47

Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia EmptyDum 27 Iul 2014 - 14:27

Acesta este ultimul mare update inainte de inceperea eventului.

Peste 2 weekenduri intreaga echipa organizatorica va pleca spre Bradulet pentru ultimile amenajari, ca atare orice nelamuriri aveti, o sa va rog sa le adresati pana cel tarziu in data de 8 august.

De data aceasta la check-in vor primi harta si regulamentul printat, DOAR comandantii (de squad, pluton, companie, etc.), ca atare va rog sa cititi FOARTE bine regulamentul inainte de a veni la event si deasemenea printati-va hartile. Harta oficiala a evenimentului o puteti gasi pe acest link.

In urmatoarele zile veti primi pe email, pe adresa pe care ati trecut-o pe site cand v-ati inregsitrat, organigrama echipei voastre. Va trebui ca URGENT sa va desemnati liderii (sgt., lt., ...) conform acelei organigrame. TOATE echipele nominalizate la functii de conducere in organigrama, trebuie sa ne trimita e-mail cu persoanele desemnate in functii de conducere pana cel tarziu 6 august.


!! INFORMATII ELICOPTER !!
1. Elicopterul va fi prezent si va opera DOAR daca conditiile meteorologice nu pericliteaza siguranta zborului sau siguranta aparatului la sol.
2. Toate echipele sunt rugate sa intocmeasca lista cu jucatorii ce doresc sa zboare cu elicopterul si sa ni le trimita pe email pana cel tarziu pe 6 august.
3. Regullile pt. cei ce doresc sa zboare cu elicopterul:
- Cei ce vor urca in elicopter trebuie sa cantareasca MAXIM 80kg
- Cei ce vor urca in elicopter trebuie sa nu aibe nici un fel de probleme de sanatate
- Cei ce vor urca in elicopter trebuie sa fie odihniti
- Cei ce vor urca in elicopter NU AU VOIE sa fie sub influenta bauturilor alcoolice
- Cei ce vor urca in elicotper trebuie sa spuna pilotului daca au luat vreo pastila sau sunt sub vreun tratament medical

4. Este COMPLET interzis sa indreptati replica catre elicopter (fie ca este la sol sau in zbor), este COMPLET interzis sa trageti in directia elicopterului, este COMPLET interzis sa indreptati lasere/lanterne sau alte asemenea dispozitive, catre elicopter. CELOR CARE INCALCA ACESTE REGULI LI SE VOR FACE PLANGERI PENALE ! Luati foarte in serios acest aspect !
5. Nu aveti voie sa va apropiati de elicopter cand acesta este oprit la sol, pornit la sol, sau in procedura de decolare/aterizare !
6. Aveti voie sa va apropiat de elicopter DOAR la cererea explicita a pilotului.
7. FACETI INTOTDEAUNA CEEA CE VA SPUNE PILOTUL !


INFORMATII DESPRE CHECK-IN
1. Checkinul va incepe miercuri la ora 12:00 si se va termina miercuri la ora 19:00
2. Check-inul pentru cei din Republica Mogava se va face in Sat Vacanta (zona de cabane) iar pentru Aser in zona de campare #2 (fosta Baza #6)
3. Pentru check-in sa aveti pregatite urmatoarele lucruri: buletin, replici pentru cronografiere, carpa mortului
4. La check in toti jucatorii vor primi un patch cu gradul care trebuie sa il puna pe uniforma la vedere (are arici), bonul de sayonara party (nu il pierdeti - trebuie sa il dati la sayonara party pentru a va primi portia) si un sac de gunoi (strangeti gunoiul dupa voi)
5. La check in comandantii (sgt, lt, cpt...) vor primi un dosar cu regulamentul si harta
6. La check-in cei care au cumparat patchuri vor primi patch iar cei care au bifat LARP la inscriere, vor primi un plic cu misiunile LARP pe care trebuie sa le indeplineasca pe perioada eventului
7. La ora 20:30 va incepe briefingul general, va rugam sa fiti prezenti la check-in in timp util astfel incat sa nu incurcati programul pentru toata lumea


INFORMATII SUPLIMENTARE
- Este posibil sa ploua in cele 3 zile, va rog veniti pregatiti; aduceti-va pelerine de ploaie, plastic sa va acoperiti corturile, haine uscate de schimb, etc. Vorba unui participant: daca tot investiti sute de euro in echipament ca sa aratati ca niste soldati adevarati, incercati ca macar timp de 3 zile sa treceti prin ce trece un soldat adevarat.
- Aduceti-va spray anti-insecte si dati-va pe uniforme, sunt destul de multe capuse in zona !
- Aduceti-va acumulatori de rezerva, vor exista posibilitati LIMITATE de incarcare
- Studiati organigrama factiunilor, trebuie sa intelegeti din ce unitate faceti parte si cui va subordonati - pe INTREAGA perioada a eventului veti lucra cu unitatea si comandantii pe care ii aveti in organigrama. Este interzis sa plecati de capul vostru pe teren.
- Respectati ierarhia gradelor, cei ce in mode repetat nu respecta ordinele vor fi dati afara de la event
- Daca tot vreti sa zburati cu ecliopterul, luati-va un head-mount Smile deasemenea, e bine sa aveti suficiente incarcatoare si munitie la voi, e pacat sa se intoarca elicopterul la baza dupa 3-4 minute de zbor
- Chiar daca nu doriti sa faceti LARP, respectati-i pe cei ce isi dau interesul in acest sens, nu va obliga nimeni sa faceti LARP dar va rugam din suflet: NU STRICATI LARP-ul ALTORA !
- Nu uitati de ce veniti la event: vreti sa aveti o experienta cat mai placuta, amintiti-va acest lucru atunci cand sunteti gata sa va certati cu cineva sau cand sunteti pe punctul de a strica altcuiva jocul. Respectati-va pe voi insiva !


PS: sambata aceasta am facut iarasi o simulare si avand in vedere nefericitele experiente anterioare cand nu aveam loc in casa in jurul hartii, am decis sa o facem in aer liber (good thinking actually Very Happy ):
Spartan Wars II - Battle For Pinovia Simulare-sw2-26iul
Sus In jos
Continut sponsorizat
Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars II - Battle For Pinovia   Spartan Wars II - Battle For Pinovia Empty

Sus In jos
 
Spartan Wars II - Battle For Pinovia
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
AIRSOFTARAD :: AIRSOFT ARAD :: JOCURI :: DEPLASARI-
Mergi direct la: