AIRSOFTARAD

Club Sportiv AirsoftArad
 
AcasaCautareInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie

In jos 
AutorMesaj
DennisBT
Soldat
Soldat
DennisBT

Mesaje : 3

LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie Empty
MesajSubiect: LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie   LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie EmptyLun 31 Mar 2014 - 15:20

LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie 21b3wvt

Clubul Sportiv Airsoft Team Botosani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani si Green Horses Events va invita in perioada 20-22 iunie 2014 sa luati parte la editia a IV-a a evenimentului de airsoft "Lupta pentru Codrii de Arama" ce va avea loc in tabara Agafton-Botosani.
Echipa de organizare a raspuns propunerilor si sugestiilor participantilor de la editiile trecute si pregateste, in premiera pentru evenimentul de la Botosani, un scenariu de joc cu o durata de 24 de ore, neintrerupta, ce cuprinde si joc de noapte (start joc vineri 20 iunie incepand cu orele 19.00, incheindu-se a doua zi, sambata 21 iunie la orele 19.00). Continuam povestea “Codrilor de Arama”, pregatindu-va un scenariu complex, antrenant, cu misiuni ce va vor tine in priza atat ziua cat si noaptea, logistica adecvata (vehicule offroad, atv-uri, baze militare si sate fortificate, corturi militare, asistenta medicala, mancare si apa ingame pe toata perioada jocului) si multe, multe surprize de care va veti bucura la evenimentul nostru, asa cum v-am obisnuit deja. Participantii vor beneficia de 5 mese in acesta perioada (vineri seara, 3 mese sambata si micul dejun duminica dimineata) plus 5 litri de apa plata pentru fiecare jucator, asigurata si transportata de organizatori in zona de joc.
Datorita cererilor mari de participare la evenimentul de anul trecut, care din pacate nu au putut fi onorate in totalitate datorita spatiului limitat de cazare din tabara (max 240 de locuri), echipa de organizare deschide inscrierile si la cort (+150 de locuri) pe langa locurile deja consacrate din cele 3 blocuri ale complexului. Locul de campare va fi in proximitatea taberei (terenul de sport), va fi imprejmuit, va beneficia de paza permanenta, apa menajera, toalete ecologice, iluminare pe timp de noapte, punct medical.
 La sfarsitul jocului, sambata dupa ora 19.00, veti avea posibilitatea sa achizitionati bauturi alcoolice (vor fi si dozatoare de bere), cafea, bauturi racoritoare sau energizante precum si gustari calde dupa care, specific evenimentului, va avea loc un program ce va cuprinde premierea participantilor, premiii surpriza, concert in aer liber, foc de tabara, editia a II-a a concursului “Vocea Codrilor de Arama” (Beretele Rosii trebuie sa-si apere titlul!) etc, etc.
Airsoft Team Botosani va propune sa faceti parte din povestea “Codrilor de Arama”, 24 de ore de joc de airsoft si o petrecere de final de neuitat asa cum v-am obisnuit!


Moto:
„Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...” (The Grey movie)

 Sunt legendele unei lumi de demult, sunt legendele Codrilor de Aramă…
În ziua luptei cerurile s-au rupt deasupra CODRILOR DE ARAMĂ, transformând totul într-o uriașă mlaștină… cele două tabere s-au încleștat cu o forță și determinare nemaivăzută...
Armatele au încercat lovitura decisivă, au atacat neîntrerupt, și-au surprins adversarii în ambuscade și le-au eliminat căpitanii, au capturat steagurile inamicilor și le-au cucerit pe rând satele... au luptat în noroaiele pădurii, într-o luptă cum nu a mai fost, iar balanța victoriei s-a înclinat, pe rând, când spre flamura roșie a Imperiului, când spre coarnele semețe ale steagului rebel... Spre seara, epuizate, cele două tabere s-au retras în garnizoane, iar peste Codrii de Aramă s-a așternut o liniște nefirească, adâncă, din altă lume.
 Lumea s-a încrâncenat după bătălie. Ecourile faptelor de arme ale celor două tabere au ajuns repede în cele mai îndepărtate zări. Îndrăzneala rebelilor lui Dako a clătinat Imperiul din temelii. Împăratul a ordonat mobilizarea generală a armatelor sale, hotărât să treacă prin foc și sabie teritoriile Oamenilor Liberi. Cea mai mare armată văzută până atunci, războinicii aspri si neîndurători aflați în slujba acvilei, căpitanii legiunilor ce au cucerit lumea, în frunte cu însusi Împăratul Imperiului și-au început marșul implacabil spre Codrii de Aramă.
 Dako și rebelii săi au rămas în fortul din pădure așteptând trecerea iernii. „Niciun pas înapoi” le-a spus camarazilor de arme știind că acolo, în pădurea copilăriei sale, avea să se decidă soarta Lumii. A dat ordin oamenilor săi să întărească baza rebelă - NOUL LIBERUM - și să se pregătească pentru bătălia finală.
 Vestea că umbra acvilei imperiale se îndreapta amenințător către Codrii de Aramă, hotărâtă să acopere lumea Oamenilor Liberi, s-a răspândit repede peste Pădurile Întunecate și Câmpiile Fără Sfârșit, până la Marea cea Mare de la Soare Răsare. Oamenii Liberi au știut atunci că dezbinarea le va aduce pieirea, au simțit că Imperiul s-a ridicat să înghită Lumea. Regatele s-au întâlnit în mare grabă, hotărând să-și trimită trupele către Codrii de Aramă, în ajutorul armatei lui Dako.
 Luptători legendari, floarea războinicilor din Soare Răsare, și-au unit forțele în această cauză comună, pornind în marș către locul bătăliei finale. „PAMÂNTUL SAU CERUL” a fost jurământul dat în fața familiilor și a camarazilor de arme și pentru a-l avea mereu în inimă, și-au legat de braț o pânza de culoare albastră - culoarea cerului în care își vor găsi liniștea după ce vor părăsi în glorie acea lume.
Anotimpul frunzelor verzi a găsit cele două armate față în față în Codrii de Aramă. Au ocupat și au întărit cu numeroase puncte de control zona din jurul garnizoanelor, au securizat flancurile și au împânzit pădurea cu capcane ale morții, asteptând cu încordare atacul final.
 Legionarii și-au legat de braț pânza roșie, semnul Imperiului și al sângelui, rostind în fața Împăratului jurământul de „GLORIE ŞI ONOARE”, crezul lor până la moarte. Steagul de luptă al legiunilor a fost ridicat în IMPERIUM (garnizoana trupelor imperiale) semn că ziua decisivă sosise.
 Brigăzile Oamenilor Liberi erau pregătite. În seara de dinaintea atacului final, cele două tabere au sacrificat animale, jertfind sângele zeilor războiului. Preoţii au căutat în măruntaie deznodământul bătăliei, aşa cum au făcut-o de nenumărate ori înainte. Dar, ca niciodată, zeii nu au dezvăluit nimic din ce va fi să fie. „Dacă acesta este sfârşitul, atunci va fi unul glorios!” au strigat războinicii, înălţându-şi braţele în aer „...iar de această dată va fi până la capăt!”.
 Imaginea înfricoşătoare a celor două forţe aflate faţă în faţă, pregătite pentru o confruntare cum nu a mai fost, a cutremurat pământul. Atât de apăsătoare şi înfricoșătoare era acea imagine a distrugerii, atât de puternic și implacabil sentimentul sfârșitului, încât legenda acelor timpuri a numit-o APOCALIPSA, sfârşitul Lumii…Lume care şi-a oprit pentru o clipă respiraţia ştiind că acolo, în Codrii de Aramă, se decide soarta ei.
...
Cititorule, Povestea Codrilor de Aramă a ajuns la final. APOCALIPSA este sfârşitul... Nimeni nu ştie ce va fi după...
Pune-ţi pe braț pânza de luptă, ia-ţi armele şi vino să lupți alături de camarazii tăi în cea mai mare bătălie a CODRILOR DE ARAMĂ ... Scrie legenda...

FACTIUNI:

TRUPE IMPERIALE

LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie 2nu7eo1

Legionarii, luptatorii Imperiului si “cuceritorii Lumii” structurati in Legiuni aflate sub conducerea directa a Imparatului.
-luptatori cu mare experienta, disciplinati si bine antrenati
-cu moral ridicat, echilibrati si extrem de rezistenti
-de neoprit in spatiile largi si pe drumurile forestiere, acoperind si misiuni de suport, transport si recuperare
-bine dotati logistic beneficiind de o mare mobilitate si putere de foc

REBELI

LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie 2zz2rrc

Rebelii, razboinicii “Lumii Libere” impartiti in Brigazi aflate sub conducerea Generalului Dako.
-razboinici duri, neinfricati, adaptati oricarei situatii de lupta
-destabilizeaza  armatele inamice prin forta si brutalitatea atacurilor
-experti in infiltrare si misiuni de gherila, creeaza ambuscade si surprind inamicul cu actiunile lor
-neinduratori, executa cele mai dificile misiuni, curajul si ferocitatea lor fiind legendara

CONDITII DE PARTICIPARE

La eveniment se pot inscrie atat membri de cluburi, cat si independenti. Participarea este pentru oricine doreste - jucatori de airsoft cu cel putin 15 jocuri la activ si cunosc(respecta) regulamentul SB 1.0

CAZARE

Cazarea este in Tabara Agafton  si se va face anul acesta dupa cum urmeaza:

a). 2 blocuri (categoria A) cu apartamente de câte 3-4 camere (9-13 paturi/apartament). Fiecare apartament este dotat cu grup sanitar (wc, chiuveta, cada/dus). Disponibile 180 de locuri.
b). 1 bloc (categoria B) - camere cu cate 5 paturi. Fiecare camera este dotat cu grupa sanitar (wc, chiuveta). Dusul este comun la subsolul blocului. Disponibile 60 locuri.
c).  cort (categoria C). Locul de campare va fi dotat cu toalete ecologice, apa menajera, paza pe toata perioada evenimentului, punct sanitar. Disponibile 150 locuri+.

INSCRIERILE

Inscrierile se fac aici, INCEPAND CU 6 APRILIE ORELE 20.00, fiind obligatorie completarea formularului pt a putea participa la event.
Perioada de inscriere:  6 Aprilie-10 Mai

PRET SI MODALITATE DE PLATA

Taxa de participare:
- Cat. A (bloc 1 si 2) - 150 ron/pers.
- Cat. B (bloc 3) - 130 ron/pers.
- Cat. C (cort) - 100 ron/pers.

Ca si la editiile precedente pretul biletului include cheltuielile de organizare, mancare pe toata perioada (de vineri pana duminica inclusiv), cazare, apa pt joc, asistenta medicala, recuzita, logistica, party, concert + alte surprize.

Plata se poate face incepand cu data de: 6 Aprilie si terminandu-se pe 15 Mai.


mai multe pe site: LUPTA PENTRU CODRII DE ARAMA IV
Sus In jos
http://www.airsoftbotosani.ro
 
LUPTA PT CODRII DE ARAMA IV - Botosani 20-22 iunie
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
AIRSOFTARAD :: AIRSOFT ARAD :: JOCURI :: DEPLASARI-
Mergi direct la: