AIRSOFTARAD

Club Sportiv AirsoftArad
 
AcasaCautareInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 salut

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: salut   salut EmptyLun 12 Mar 2012 - 9:26

Salut, imi cer scuze ca scriu aici, dar nu pot posta la zile de joc...
deci, situatia:
Kainen, jucator al A-Team Debretin, m-a rugat pe mine sa postez in numele lui o invitatie la joc pentru data de 14.04.2012, deoarece el nu vorbeste lima romana. De aceea in topicul acesta imi permit sa postez invitatia originala, dupa care, in postul urmator voi posta traducerea:
Daca considerati, puteti muta topicul la "zile de joc"Az Egyesületünk nevében várunk benneteket!

Forces Speciales

salut 403409188Forces-Speciales_www.kepfeltoltes.hu_

Szervezők: Debreceni Airsoft Egyesület (DAE): Kainen (06-70/365-65-89), Rotyi (06-20/478-35-43), Soma (06-30/995-59-44)

Időpont: 2012. április 14. (Szombat)
Helyszín:Kunmadaras Reptér (Romváros)
GPS koordináták: Szélesség: 47.407978 hosszúság: 20.798444
Gyülekező, eligazítás: eltolt érkeztetés, eligazítás, kronózás.
Fő játék kezdete: 10:00
Befejezés: Amikor úgy gondoljuk, de előre láthatóan kb. 17.00 (Ha a főjátékot követően lesz igény éjszakaira, akkor az is megoldható, igényeket kérem előre jelezni, így tudunk rá készülni technikával is.)

Szabályzat: MASZ 2010 + Házi szabályzat.
Törekedjünk 350 fps-hez közelebbi, vagy az alatti fegyvereket hozni! AEG-eknél maximum 400 fps, kivételt képeznek a MASZ 2010 szabályainak megfelelő DMR fegyverek.

Minimum létszám: 40 fő
Maximum létszám:100 fő
Belépődíj: 1.500 Ft
Pálya típusa: CQB, erdős, bokros részekkel tarkítva.

Sztori, feladatok:

2011. Afganisztán. Egy Elsa Casanova nevű újságírónő társával Amen-el Kabulban dolgozik egy cikken, ami érinti a helyi szinten befolyásos, Ahmed Zaief tálib törzsi vezetőt. Elsa riportot készít egy helyi nővel, aki tanúja volt több gyilkosságnak, emberrablásnak, amit Zaief utasítására hajtottak végre. A riport során Elsa hangfelvételt is készít. Zaief tudomására jutnak a fentiek, ezért elhallgattatja a tanút és túszul ejti Elsa-t és társát, Amen-t. A felvételnek nyoma veszett, mivel Elsa azt elhagyta menekülés közben.
Amint napvilágra kerül a túszejtés, a francia kormány azonnal mentőakciót szervez, és a térségbe küldi a sokat tapasztalt Kovax parancsnokot, egy maréknyi különleges egység vezetőjeként. A mentőakció során nem várt dolgok történnek. E miatt Elsa-nak, Amen-nek Kovax és csapatának védelmében a biztonságot jelentő Pakisztán felé kellene menekülni, viszont saját biztonságuknál is fontosabb a terhelő hanganyag megszerzése, ami már lehet Zaief kezébe került, illetve maga Zaief elfogása is.

salut 1085215210forcesspeciales4_www.kepfeltoltes.hu_

Oldalak, szerepkörök:

Tálibok: Max. 50 fő. (Jelentkezés nyitott)
Érkezés: 08.15. Kronózás: 08.45.-ig, Eligazítás: 08.45-09.00. Kezdés, és terület elfoglalása: 09.00

Vezetőjük: Ahmed Zaief törzsi vezető. (Erre a szerepkörre egyenlőre nem lehet jelentkezni)
Dresszkódja: Felül WL, vagy DPM zubbony, fekete kapucnis pulóver alatta, vagy fejre csavart fekete kendő. Erre a szerepkörre egyenlőre nem lehet jelentkezni.

Tálib dresszkód: Piros karszalag, homogén mintájú ruhák, vagy kevert minta (alul terep, felül civil, felül civil, alul terep- teljes terepruházat tiltott), Shemag, de csak is fejre tekerve, előny, ha más ruházati kiegészítőkkel is adsz a dresszkódra. Sísapkák, baseball sapkák, taktikai mellyények, fekete kendők fejre tekerve tiltottak, Chest-rig engedélyezett.

Feladatok:
- Elsa és Amen elfogása, adott pontra kísérése. (Főfeladat)
- Az Elsa által készített riport hanganyagának megszerzése, adott pontra szállítása. (Főfeladat)
- A mentőakcióra érkező francia katonák likvidálása.

Ahmed Zaief közvetlen testőrsége: Max. 10 fő. (Ezekre a szerepkörökre egyenlőre nem lehet jelentkezni)
Érkezés, Kronózás, Eligazítás és minden más a tálib oldallal együtt.

Dresszkód: A tálib oldal résztvevőivel egyező dresszkód.

Feladatok:
Zaief utasításainak megfelelően, minden körülmények között Zaief közvetlen közelében vannak, és bármi áron védelmezik őt.

Felül Ahmed Zaief, alatta tálib dresszkód:

salut 7968985154342329J_www.kepfeltoltes.hu_
salut Taliban_www.kepfeltoltes.hu_

Francia különleges erők: Max. 40 fő.

Érkezés: 09.00. Kronózás: 09.30.-ig, Eligazítás: 09.30-09.45. A főjáték kezdete: 10.00
Vezetőjük: Kovax. (Erre a szerepkörre egyenlőre nem lehet jelentkezni)
Dresszkódja: egyező a csapat többi tagjával.

Francia különleges egység dresszkód: Kék karszalag, alul felül katonai terepruházat, MICH, M88 rendszerű sisakok, sísapkák, baseball sapkák, Shemag maximum csak nyakba tekerve. Bármely rendszerű mellény használható.

Feladatok:
- Elsa és Amen felkutatása, kimentése Afganisztánból. (Fő feladat)
- Az Elsa által elhagyott hanganyag felkutatása, kimentése. (Főfeladat)
- Tálib harcosok likvidálása. (Mellékfeladat)
- Ahmed Zaief elfogása, adott pontra történő szállítása, Afganisztánon kívül. (Főfeladat, de csak a két előbbi főfeladat teljesítését követően)

A francia különleges egység dresszkódja:

salut 1116041774forcesspeciales3__1__www.kepfeltoltes.hu_

Ezeken kívül bármikor közbejöhetnek mellékfeladatok, amik boríthatják a résztvevők terveit. A foglyul ejtett személyeket egyszerre csak két ember viheti, a raj többi tagjának fedezetében. Akit foglyul akarunk ejteni, az harcolni is fog ez ellen. Ezért, csak az után ejthető foglyul, ha a saját medikünk már játékba hozta őt.

Oldalanként 1-1 mobil- HQ lesz, illetve 1-1 mobilvisszaálló. Ezek a játék menete alatt változhatnak! Zaief nem csak a HQ-ján tartózkodik, a testőrsége mellett folyamatosan mozog. Egyik HQ sem támadható mindaddig, amíg a francia katonák az összes feladatot végre nem hajtják. Tehát: Ha megvan Elsa, Amen, hanganyag, akkor Ahmed Zaief elfogása következik, ekkor támadhatóvá válik mindegyik HQ. De csak ekkor. Zaief elfogását követően őt szintén ki kell menteni egy adott pontra, amit a francia oldalparancsnok határoz meg. Minden egyes kivonási ponton (Elsa, Amen, hanganyag, Zaief) 45 percet kell várni a kimentésre, ez alatt az idő alatt a foglyok kiszabadíthatóak, a hanganyag megszerezhető. A játékmenet a mellékelt térképen szereplő piros és zöld szektoron belül fog játszódni.

Kiegészítő szabályzat:
- oldalanként beépített GM-ek lesznek, akik kötelesek minden szabálysértés esetén intézkedni és a szervezők felé jelzéssel élni. A szabálysértés szankcionálása minden esetben a szervező kompetenciája lesz. Felkérés GM szerepre PM.-ben fog történni, aki úgy érzi nem fog tudni megfelelni a kötelezettségeknek, az kérem jelezze, és mást választunk helyette.
- Szokásos CQB házi szabály. Első emelettől kezdve----> Lépcsőfordulókban nem alakulhat ki harc, a védők az emeleteken, a lépcsőfordulókhoz közelebbi helyiségekben nem tartózkodhatnak támadáskor. Ezen szabály CSAK a 4 szintes panel épületekre vonatkozik!!
Játszik: pince, földszint, első és második emelet. Harmadik, negyedik emelet nem játszik.
- Ami ablak csukva van, és kinyitod, azt nem csukod vissza. Ha az ablakból ki van törve az üveg, és csak egy része van már csak a keretben, akkor azt az ablakot NEM lehet kinyitni. Ablaküveget nem használjuk fedezéknek, ablaküveg mögött állóra NEM lövünk. Csak már nyitott ablakokon lehet kilőni. Kihajolni, dobatni emeleti ablakból TILOS! Csak a fegyver csöve lehet kintebb, az ablak síkjától.

Szabálysértések szankcionálása: Első alkalommal figyelmeztetés. Második szabálytalanság után 30 perc a parkolóban, harmadik, vagy durva szabálysértés után hazaküldés. Reklamáció nincs, ez esetben a belépőt nem áll módunkban visszafizetni!

Pirotechnika: Szervezőknek bemutatott gyári füst engedélyezett, de szigorúan CSAK épületen kívül. Használója felel az esetleges tűzokozásért! Egyéb pirotechnika, mint például petárda, TILOS!

Kötelező felszerelés: Védőszemüveg, Narancssárga találatjelző kendő, Piros-kék karszalag, Lámpa!

Ajánlott: térd és könyökvédő, az épületekre való tekintettel arcvédő, étel-ital, rádió!
A pálya teljes területén, a játék kezdetétől a végéig, védőszemüveg használata kötelező, azt semmilyen körülmények között nem lehet levenni!

A pályához használt térképeket a játék kezdése előtt mindenkinek kiosztjuk, de az eddig megszokott számozott térképet fogjuk használni!!

Medikrendszer: Rajszinten dedikált medik lesz, rajlétszám x2 medikszalaggal. Medikszalagról a szervezők gondoskodnak. Részleteket a játék előtt.

Találat esetén: hangos MEGVOLT. Kivérzés 10 perc. Visszaállási idő 10 perc, és CSAK rajszinten. Egyedül kolbászoló embereket nem akarok látni. Rajszintű taktikai visszaállás engedélyezett.
Késelés CSAK gumikéssel, késelt játékos nem medikelhető, megy a visszaállóra.

Dedikált rádiós, rádiócsatorna kiosztások a játék előtt! (A lehallgatás engedélyezett lesz!)

A játékon mindenki saját felelősségére vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli. Csak regisztráltak játszhatnak, a regisztráció a fent említettek tudomásulvételével és elfogadásával jár. A játék szervezői fenntartják a jogot, hogy etikátlan, szabálysértő, saját és társai biztonságát veszélyeztető magatartás esetén az illetőt kizárják a játékmenetből. A játékszabályok be nem tartása, nem megfelelő viselkedés esetén a szervező a pálya azonnali elhagyására szólíthat fel!

Csak olyan személyek jelentkezzenek, akik elolvasták a játékkiírást, azt meg is értették, és be tudják tartani a szabályokat. Amennyiben valaki vendéget hoz, KÖTELES a játékkiírást, az abban foglalt szabályokat, szigorításokat a vendégével ismertetni. A vendég magatartásáért az felel, aki elhozza a játékra

Érkezéseteket követően első dolgotok legyen a belépő árát kifizetni, és a felelősségvállalási nyilatkozatot aláírni, hogy ezzel is gyorsíthassuk a játék kezdetét. A regisztrációhoz szükség lesz bármilyen személyazonosító okmányotokra, illetve amennyiben szükséges, szülői beleegyező nyilatkozatra.


20 főnek + 1 őrsparancsnoknak tartok fent helyet Pakisztán Határőr szerepre. Akit érdekel a lehetőség, az privátban jelentkezzen nálam. Dresszkód: Vegyes ruházat, alul terep, vagy felül terep, másik civil. Bármely rendszerű mellény, sisak, sapka viselhető. Zöld karszalag, amit a szervezők biztosítanak.

Feladatuk:

- Az afgán-pakisztán határ védelme, természetesen pakisztán oldalon. Mélységi ellenőrzést nem hajtanak végre, csak a határt védik. Senkit nem engednek át.

A játék során minden kivonási és kimenekítési pont a pakisztán oldalon lesz. A térképen jelölt kék szektorban, így a határon is át kell magukat verekedni az embereknek. A határőrök szerepe fontos lesz, de nem ez a pozíció lesz a legpörgősebb, ezt átgondolva vállalkozzon rá, akit érdekel.

Foglyot ejthetnek, előállíthatnak az őrsre. Fogolyejtés és kísérés a többi oldalhoz hasonlóan. A fogoly az őrsről kiszabadítható, fogvatartás ideje max: 60 perc. Ha nem sikerül a kiszabadítás, a fogoly kitoloncolásra kerül Afganisztánba, ahol minden bizonnyal az ellenség kezére kerül.

A pakisztáni határőr szerep beépítésre kerül a játékkiírásba is, ha megvan a 20+1 fő. Az őrsparancsnokot a szervezők jelölik ki.


Jelentkezés első sorban a http://www.ateamlap.hu/ateamforum/index.php fórumon, vagy itt helyben.
Sus In jos
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyLun 12 Mar 2012 - 9:28

et, mes camarades, le traduction


Va asteptam in numele Asociatiei de Airsoft din Debretin
Forces Speciales

salut 403409188Forces-Speciales_www.kepfeltoltes.hu_

Organizatori: Asociatia Airsoft Debretin (DAE): Kainen (06-70/365-65-89), Rotyi (06-20/478-35-43), Soma (06-30/995-59-44)

Data: 14 aprilie 2012. (sambata)
Locatie: Aeroport Kunmadaras (orasul de ruine)
Coordonate GPS : Latime: 47.407978 lungime: 20.798444
Adunare, brief: adunarea, breful si crono defazat pentru parti
Start joc principal: 11:00
Stop joc: in jur de ora 18.00 (daca doriti sa participati la joc de noapte va rog sa ne anuntati din timp pentru a ne putea pregatiti dpdv tehnic.)

Regulament: MASZ 2010 + reguli interne
Se recomanda folosirea replicilor cu viteze apropiate de 350 fps (106 mps), sau mai slabe de acesta valoare! Viteza maxima pentru AEG este de 400 fps (121 mps), peste aceasta valoare sunt acceptate doar repicile DMR corespunzatoare reglementarilor MASZ

Participanti minim: 40 pers
particpanti max:100 pers
Taxa intrare: 1.500 Ft
Tip Locatie: CQB, cu portiuni impadurite

Scenariu, misiuni:

2011. Afganisztan. Gazetara Elsa Casanova si partenerul ei Amen lucreaza la un material in Kabul care are legatura un un sef de trib local, pe nume Ahmed Zaief. Elsa face un reportaj cu o femeie locala care a fost martora unor crime si rapiri executate la ordinul lui Ahmed Zaief, facand si o inregistrare audio. Zaief afla de reportaj, lichideaza martorul si o captureaza pe Elsa si pe partenerul ei Amen. Inregistrarea audio se pierde deoarece Elsa o scapa in timpul evadarii.
Cand se afla de rapirea jurnalistei, guvernul francez organizeaza o misiune de eliberare a acestora, trimitand-ul in teatrul de operatii pe experimentatul capitan Kovax si o echipa de elita armetei franceze. In timpul misiunii de eliberare se intampla multe lucruri neasteptate, echipa franceza pierde contactul radio cu comandamentul, si singura scapare a eliberatorilor este sa ajunga in Pakistan, insa mai importanta decat siguranta proprie este gasirea inregistrarilor care au ajuns la Ahmed Zaief cat si capturarea lui Ahmed Zaief

salut 1085215210forcesspeciales4_www.kepfeltoltes.hu_

Parti, personaje:

Talibani: Max. 50 pers (anuntari deschise)
Prezenta: 09.15. Crono: 09.45 brief: 09.45-10.00. start joc si ocuparea terenului: 10.00

Comandant: Ahmed Zaief Sef de trib (din surse stiu ca acest post este ocupat de Rotyi)
dress code: veston militar, bluza neagra cu gluga, batic negru

dress code pentru talibani: Banderola rosie, imbracaminte amestecata (se interzice echipamentul militar complet), Shemag doar pe cap. NU se accepta cagule, sepci base-ball, veste tactice, baticuri negre pe cap. Chest ring permis

Misiuni:
- Capturarea reporterilor (Elsa si Amen) si conducerea la un anumit punct (obiectiv principal )
- gasirea materialului inregistrat cu repoartajul facut de Elsa si transportarea acestuia la locul indicat (obiectiv principal)
- lichidarea fortelor franceze

Garda de corp personala al lui Ahmed Zaief: Max. 10 pers. (pentru moment nu se fac inscrieri pe aceste posturi
prezenta, brief, crono, la fel ca pentru ceilalti Talibani

Dress code : - la fel ca pentru talibani

Misiuni, obiective:
In functie de ordinele primite de Zaief, vor fi tot timpul in preajma sefului de trib si il apara cu orice pret

In imaginea de sus drecc-code pentru Zaief, in cea de joc dress-code pentru talibani

salut 7968985154342329J_www.kepfeltoltes.hu_
salut Taliban_www.kepfeltoltes.hu_

Forte speciale franceze: Max. 40 persoane.

prezenta: 10.00. crono: pana la 10.30., Brief: 10.30-10.45. Start joc 11.00

Comandant: Kovax. (Post ocupat de Soma)
dress code: identic cu cel al fortelor franceze.

Dress code pentru Fortele Speciale Franceze: Banderola albastra, echipament militar complet, casti MICH, M88 , cagule, sepci base-ball, shemag doar in jurul gatului. Se pot folosi orice tip de veste tactice

obiective, misiuni:
- Gasirea reporterilor si evacuarea acetora din Afganistan (misiune principala)
- Gasirea si scoaterea din Afganistan a materialului inregistrat de Elsa (misiune princiapal)
- Lichidarea talibanilor (misiune secundara)
- Capturarea lui Ahmed Zaief si scoaterea acestuia din Afganistan. (obiectiv principal, se poate executa doar dupa ce au fost indeplinite toate celelalte misiuni)

dress code pentru fortele speciale franceze:

salut 1116041774forcesspeciales3__1__www.kepfeltoltes.hu_

In afara de misiunile enumerate mai sus mai pot interveni alte misiuni secundare, care vor da peste cap planurile celor doua forte aflate in conflict. Persoanele capturate vor fi conduse permanent de doi jucatori, fiind acoperiti/sprijiniti de restul Squad-ului. Cei care urmeaza a fi capturati vor lupta impotriva noastra, deci pot fi "capturati" doar dupa ce mediul Squad-ului ii readuce in joc.

Va fi cate un HQ si cate un Respawn mobil de fiecare parte. Acestea pot fi schimbate in timpul jocului. Zaief nu se afla doar la HQ, ci insotit de garda de corp se misca in permanenta. HQ-urile nu pot fi atacate decat in momentul in care toate misiunile principale au fost indeplinite. De ex: O avem pe Elsa, Amen si inregistrarea, putem trece la capturarea lui Ahmed Zaief si ataca ambele HQ. Ahmed Zaief odata capturat trebuie transportat la un anumit punct care va fi stabilit de comandantul francez. In fiecare loc de extractie se asteapta 45 de minute, in acest timp prizonierii pot fi eliberati si inregistrarea capturata. Jocul se va desfasura in sectoarele marcate cu rosu si verde pe harta

regulament aditional
- in fiecare factiune for fi printre jucatori "arbitrii", care vor avea obligatia de a raporta organizatorului orice abatere de la regulament. Doar organizatorul poate lua masurile ce se impun fata de jucatorul neregulamentar. Arbitrii vor fi recrutati prin PM, cei care cred ca nu vor face fata obligatiilor de arbitru va rog sa ne anunte pentru a alege alta persoana)

- Reguli CQB : Mai sus de etajul unu si in casa scarilor nu se permit luptele. Aparatorii nu se pot afla in prima incapere de dupa scari, (vor lasa cel putin o ncapere pentru atacatori) Aceste reguli se refera doar la blocurile de 4 etaje.

Sunt in joc: beciurile, parterul, primul si al doilea etaj. Etajele trei si patru nu sunt in joc

- daca deschizi o fereastra nu o mai inchizi la loc. Daca sticla din fereastra este sparta nu mai deschizi geamul. Nu folosim sticla ca acoperire, nu tragem asupra celor care stau in spatele sticlei. Se poate executa foc doar pe ferestrele care au fost deja deschise. Nu ne aplecam in afara geamurilor de la etaj si nu dam Bang de la geamurile de la etaj. Doar teava replicii poate trece de pervaz

sanctionarea incalcarilor regulamentului: primul avertisment, al doilea odihna de 30 de minute in parcare, la a treia sau la abateri grave omul este trimis acasa. In acest caz nu se returneza taxa de participare. Nu se admit reclamatii.


Piro: Doar fumigene prezentate initial organizatorilor, doar in afara cladirilor. Utilizatorul este responsabil pentru eventualele incendii provocate. Petardele sunt interzise.

Echipament obligatoriu: ochelari de protectie, banderola HIT portocalie, lanterna, banderola Rosie-Albastra

echipanet recomandat: genunchiere, cotiere, protectie fata, alimente, bauturi, statii radio
Folosirea ochelarilor de protectie este obligatorie pe toata durata jocului.

La inceputul jocului vom distribui harti cu locatia de joc, insa vom folosi hartile numerotate folosite si anterior

http://kepfeltoltes.hu/120109/kumad_r_2012rgb_kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sistem medic: Fiecare Squad va avea un medic dedicat, care va avea doua banderole medic pentru fiecare jucator din squad. Banderolele medic vor fi asigurate de organizatori. Detalii inainte de joc.

In cazul in care esti lovit: Strigi Megvolt/Mort?HIT, sau ceva sa te inteleaga toti cei de la joc. Bleeding-time 10 minute. Respawn 10 minute doar la nivel de Squad . Respawn tactic la nivel de squad este permis.
Knife-kill - doar cu cutit de cauciuc. Jucatorul "cutitat" nu poate fi vindecat de medic, merge la respawn.

Canalele radio vor fi distribuite la inceputul jocului (ascultarea comunicatiilor radio ale inamicului vor fi permise)


Fiecare jucator participa pe proprie raspundere la acest joc, in baza inregistrarilor. Odata inregistrat consideram ca ai luat la cunostinte despre cele descrise mai sus. Organizatorii isi mentin dreptul de a trimite acasa jucatori care au un comportament necorespunzator
Sa se inregistreze doar cei ce au citit prezentele conditii, cei acre aduc alte persoane raspund decomportamentul acestora
La sosirea pe teren sa va straduiti sa platiti taxele de intrare si sa semnati de luarea la cunostinta a conditiilor de participare, prin aceasta asigurandu-se derularea cat mai fluenta a jocului. Sa aveti asupra voastra documente de identitate sau dupa caz documente care sa contina acceptul parintilor pentru participarea la joc (pentru minori intre 16 si 18 ani.


Mentin 20+1 locuri pentru Granicerii Pakistanezi. Cei care sunt interesati sa ma contacteze pe privat.
Dress code: echipament combinat (militar cu civil. Se pot folosi orice tip de casti, sepci, veste. Banderola verde - asigurata de organziatori.

Obiective:

- Apararea frontierei afgano-pakistaneze. Nu executa misiuni in adancime. Nu lasa pe nimeni sa treaca.
- in timpul jocului toate punctele de exfil vor fi pe partea pakistaneza, in cea marcata cu albastru pe harta, deci ambele forte vorr trebui sa forteze frontiera. Granicerii vor avea o misiune importanta, insa nu vor fi tot timpul in conflict. Cei interesati sa ia in considerare acest aspect.
- Pot lua ostateci, pe care ii tin maxim 60 de minute. Daca nu sunt eliberati vor fi expulzati din Pakistan si predati inamicului.

Acestia vor fi inclusi in scenariu daca se ajunge la cei 21 de persoane. Comandantul va fi numit de organizator
Anuntare in primul rand pe siteul http://www.ateamlap.hu/ateamforum/index.php sau in prezentul topic.[/quote]http://kepfeltoltes.hu/120109/kumad_r_2012rgb_kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpgorele le-am actualizat pentru ora Romaniei
Sus In jos
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyLun 12 Mar 2012 - 10:52

Salut

Sniperii pot participa la event?
Sus In jos
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyLun 12 Mar 2012 - 12:28

din cate stiu eu DA
am inteles ca persoana de legatura intre voi si Kainen este Stormcrow
Sus In jos
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMar 13 Mar 2012 - 22:09

Asa este, dar de cand este tatic timpul e mai scurt pentru alte pasiuni Smile

Eventul pica cu o zi inainte de Pasti, va fi destul de dificil dar discutam
Sus In jos
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMier 14 Mar 2012 - 9:03

mutati va rog postul la jocuri, pentru ca Kainen il cauta acolo Wink
Sus In jos
Memphis
Capitan
Capitan
Memphis

Localizare : Arad
Mesaje : 968

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMier 14 Mar 2012 - 12:33- мємρнιѕ
Sus In jos
http://airsoftarad.ro
Bif
Caporal
Caporal
Bif

Localizare : Ch-Cris /Birturi
Mesaje : 173

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMier 14 Mar 2012 - 21:41

Eu as merge, trebuie sa mi schimb arcul...si ce daca e sarbatoarea Pascala?! ne incomodeaza cu ceva?!
Sus In jos
mouse
Caporal
Caporal
mouse

Localizare : Carei, SM
Mesaje : 199

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyJoi 15 Mar 2012 - 18:04

As merge si eu dar:

- am 130 m/s (AKS-74) - sunt primit
- nu fac parte din Airsoft ARAD (baieti ma stiu, am jucat cu ei)
- am un prieten care joaca poate veni si el ?

Sus In jos
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyVin 16 Mar 2012 - 9:05

Mouse:
- cu replica de 130 mps, nu te vor primi, pentru ca limita axima e de 121 mps (400fps), peste aceasta limita doar DMR cu tot ce inseamna DMR (semi, lowcap, med 15m) si Sniper
- nu cred ca are importanta daca esti membru de club, invitatia nu era pentru membrii de club ci pentru comunitate
- daca duci la joc un incepator esti responsabil pentru el (regulament, comportament, regulament joc, etc.)
Sus In jos
mouse
Caporal
Caporal
mouse

Localizare : Carei, SM
Mesaje : 199

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyVin 16 Mar 2012 - 16:10

rrazak a scris:
Mouse:
- cu replica de 130 mps, nu te vor primi, pentru ca limita axima e de 121 mps (400fps), peste aceasta limita doar DMR cu tot ce inseamna DMR (semi, lowcap, med 15m) si Sniper
- nu cred ca are importanta daca esti membru de club, invitatia nu era pentru membrii de club ci pentru comunitate
- daca duci la joc un incepator esti responsabil pentru el (regulament, comportament, regulament joc, etc.)

ms pentru raspuns bounce
rezolv cu replica....
baiatu nu e incepator Smile, a fost la Stalker in Estonia Smile
ne vedem la joc
Sus In jos
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyVin 16 Mar 2012 - 18:27

mouse, ai pm Very Happy
Sus In jos
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptySam 17 Mar 2012 - 9:12

rugamintea organizatorilor este sa veniti la joc cu replici cu viteze apropiate de 350 fps, deci limita de joc ar fi asta, cea de 400 e mai mult o "derogare" pentru noi. Totodata pentru snipere si dmr mai mari de 400 ne roaga sa reevaluam med-ul la 15, sau, ar fi preferabil, 20 de metrii. Majoritatea jucatorilor din Ungaria joaca cu viteze de pana la 110 mps.
Sus In jos
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptySam 17 Mar 2012 - 9:36

La noi la snipere este permis pana in 170 m/s iar intre 140-170 m/s med ul este de 25m . Este permis la event cu asemenea viteze sau trebuie sa modific replica la o viteza mai mica?
Sus In jos
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptySam 17 Mar 2012 - 18:19

ma interesez, cand afla raspund.... Very Happy
Sus In jos
Memphis
Capitan
Capitan
Memphis

Localizare : Arad
Mesaje : 968

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyLun 9 Apr 2012 - 20:45

So... ce facem?


- мємρнιѕ
Sus In jos
http://airsoftarad.ro
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyLun 9 Apr 2012 - 21:59

Pana acum avem cam asa: ioty, eu, ares (confirmati azi) ... tomy? cipi? mohicanu? bif?
Sus In jos
dEmEEE
Soldat
Soldat
dEmEEE

Localizare : ARAD
Mesaje : 67

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyLun 9 Apr 2012 - 22:16Si eu daca imi vine echipamentul!
Sus In jos
http:// www.airsoftarad.ro
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMar 10 Apr 2012 - 9:32

Chryys a scris:
Pana acum avem cam asa: ioty, eu, ares (confirmati azi) ... tomy? cipi? mohicanu? bif?
mohican confirm.
Sus In jos
Memphis
Capitan
Capitan
Memphis

Localizare : Arad
Mesaje : 968

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMar 10 Apr 2012 - 10:33

Ma eu vin, da sa nu va trageti iar pe cur, ca raman in aer de pasti. Exact de cand pana cand plecam? Zi, ora. Si mai ales, cu ce plecam?


- мємρнιѕ
Sus In jos
http://airsoftarad.ro
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMar 10 Apr 2012 - 10:45

Teoretic trebuie sa fim pe ora 9 acolo... la 9 si 15 este briefingul.

146km adica plecarea spre ora 6:00 dimineata din Cris. Multe sate, viteza regulamentara (aprox 3 ore de mers)

Suntem 5 pana acum cu echipament, va fi inghesuiala mare intr-o masina.

Eu pot sa vin cu masina, dar daca se anunta inca 1 persoana ar fi frumos 2 masini sa nu bagam pe nimeni in portbagaj lol! (sau si asa merg 2 masini, sincer nu stiu cum intram intr-o masina) ... 3-3 cu loc suficient de bagaje.

Retur in aceasi zi Smile , desi am dubii mari ca mergem la inviere dar de ajuns ajungem pe ora 8-9 depinde cum se termina jocul, unde ne mai oprim etc.
Sus In jos
dEmEEE
Soldat
Soldat
dEmEEE

Localizare : ARAD
Mesaje : 67

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMar 10 Apr 2012 - 21:31Confirm vine si eu, cu un prieten si vine si tommy cu noi bounce
Sus In jos
http:// www.airsoftarad.ro
Memphis
Capitan
Capitan
Memphis

Localizare : Arad
Mesaje : 968

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMier 11 Apr 2012 - 8:39

Sa luati in calcul dress code-ul + echipament obligatoriu.

dress code pentru talibani: Banderola rosie, imbracaminte amestecata (se interzice echipamentul militar complet), Shemag doar pe cap. NU se accepta cagule, sepci base-ball, veste tactice, baticuri negre pe cap. Chest ring permis

Dress code pentru Fortele Speciale Franceze: Banderola albastra, echipament militar complet, casti MICH, M88 , cagule, sepci base-ball, shemag doar in jurul gatului. Se pot folosi orice tip de veste tactice.

Echipament obligatoriu: ochelari de protectie, banderola HIT portocalie, lanterna, banderola Rosie-Albastra

Asar, nu trebuie sa va spun sa veniti in uniforma clubului.


- мємρнιѕ
Sus In jos
http://airsoftarad.ro
BALA
Colonel
Colonel
BALA

Localizare : chisineu-cris
Mesaje : 2577

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMier 11 Apr 2012 - 9:17

si din ce echipa o sa faceti parte??


salut Semnatura2palacopy
BALA | A.S. AIRSOFTARAD |GHOSTS | http://www.airsoftarad.ro |
Sus In jos
Memphis
Capitan
Capitan
Memphis

Localizare : Arad
Mesaje : 968

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut EmptyMier 11 Apr 2012 - 10:33

BRAVO-2-0 a scris:
si din ce echipa o sa faceti parte??
nu stiu sigur, o sa vedem acolo


- мємρнιѕ
Sus In jos
http://airsoftarad.ro
Continut sponsorizat
salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut Empty

Sus In jos
 
salut
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
AIRSOFTARAD :: AIRSOFT ARAD :: JOCURI :: DEPLASARI-
Mergi direct la: