AIRSOFTARAD

Club Sportiv AirsoftArad
 
AcasaCautareInregistrareConectare
salut - Pagina 3 HH100
6mm .:. Airsoft & Milsim
salut - Pagina 3 2691ac8e-73dd-42d8-903d-284a6c0b7984_zpsvnaft4er

Distribuiţi
 

 salut

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
rrazak
Soldat
Soldat


Localizare : Valea lui Mihai
Mesaje : 15

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: salut   salut - Pagina 3 EmptyLun 12 Mar 2012 - 9:26

Rezumarea primului mesaj :

Salut, imi cer scuze ca scriu aici, dar nu pot posta la zile de joc...
deci, situatia:
Kainen, jucator al A-Team Debretin, m-a rugat pe mine sa postez in numele lui o invitatie la joc pentru data de 14.04.2012, deoarece el nu vorbeste lima romana. De aceea in topicul acesta imi permit sa postez invitatia originala, dupa care, in postul urmator voi posta traducerea:
Daca considerati, puteti muta topicul la "zile de joc"Az Egyesületünk nevében várunk benneteket!

Forces Speciales

salut - Pagina 3 403409188Forces-Speciales_www.kepfeltoltes.hu_

Szervezők: Debreceni Airsoft Egyesület (DAE): Kainen (06-70/365-65-89), Rotyi (06-20/478-35-43), Soma (06-30/995-59-44)

Időpont: 2012. április 14. (Szombat)
Helyszín:Kunmadaras Reptér (Romváros)
GPS koordináták: Szélesség: 47.407978 hosszúság: 20.798444
Gyülekező, eligazítás: eltolt érkeztetés, eligazítás, kronózás.
Fő játék kezdete: 10:00
Befejezés: Amikor úgy gondoljuk, de előre láthatóan kb. 17.00 (Ha a főjátékot követően lesz igény éjszakaira, akkor az is megoldható, igényeket kérem előre jelezni, így tudunk rá készülni technikával is.)

Szabályzat: MASZ 2010 + Házi szabályzat.
Törekedjünk 350 fps-hez közelebbi, vagy az alatti fegyvereket hozni! AEG-eknél maximum 400 fps, kivételt képeznek a MASZ 2010 szabályainak megfelelő DMR fegyverek.

Minimum létszám: 40 fő
Maximum létszám:100 fő
Belépődíj: 1.500 Ft
Pálya típusa: CQB, erdős, bokros részekkel tarkítva.

Sztori, feladatok:

2011. Afganisztán. Egy Elsa Casanova nevű újságírónő társával Amen-el Kabulban dolgozik egy cikken, ami érinti a helyi szinten befolyásos, Ahmed Zaief tálib törzsi vezetőt. Elsa riportot készít egy helyi nővel, aki tanúja volt több gyilkosságnak, emberrablásnak, amit Zaief utasítására hajtottak végre. A riport során Elsa hangfelvételt is készít. Zaief tudomására jutnak a fentiek, ezért elhallgattatja a tanút és túszul ejti Elsa-t és társát, Amen-t. A felvételnek nyoma veszett, mivel Elsa azt elhagyta menekülés közben.
Amint napvilágra kerül a túszejtés, a francia kormány azonnal mentőakciót szervez, és a térségbe küldi a sokat tapasztalt Kovax parancsnokot, egy maréknyi különleges egység vezetőjeként. A mentőakció során nem várt dolgok történnek. E miatt Elsa-nak, Amen-nek Kovax és csapatának védelmében a biztonságot jelentő Pakisztán felé kellene menekülni, viszont saját biztonságuknál is fontosabb a terhelő hanganyag megszerzése, ami már lehet Zaief kezébe került, illetve maga Zaief elfogása is.

salut - Pagina 3 1085215210forcesspeciales4_www.kepfeltoltes.hu_

Oldalak, szerepkörök:

Tálibok: Max. 50 fő. (Jelentkezés nyitott)
Érkezés: 08.15. Kronózás: 08.45.-ig, Eligazítás: 08.45-09.00. Kezdés, és terület elfoglalása: 09.00

Vezetőjük: Ahmed Zaief törzsi vezető. (Erre a szerepkörre egyenlőre nem lehet jelentkezni)
Dresszkódja: Felül WL, vagy DPM zubbony, fekete kapucnis pulóver alatta, vagy fejre csavart fekete kendő. Erre a szerepkörre egyenlőre nem lehet jelentkezni.

Tálib dresszkód: Piros karszalag, homogén mintájú ruhák, vagy kevert minta (alul terep, felül civil, felül civil, alul terep- teljes terepruházat tiltott), Shemag, de csak is fejre tekerve, előny, ha más ruházati kiegészítőkkel is adsz a dresszkódra. Sísapkák, baseball sapkák, taktikai mellyények, fekete kendők fejre tekerve tiltottak, Chest-rig engedélyezett.

Feladatok:
- Elsa és Amen elfogása, adott pontra kísérése. (Főfeladat)
- Az Elsa által készített riport hanganyagának megszerzése, adott pontra szállítása. (Főfeladat)
- A mentőakcióra érkező francia katonák likvidálása.

Ahmed Zaief közvetlen testőrsége: Max. 10 fő. (Ezekre a szerepkörökre egyenlőre nem lehet jelentkezni)
Érkezés, Kronózás, Eligazítás és minden más a tálib oldallal együtt.

Dresszkód: A tálib oldal résztvevőivel egyező dresszkód.

Feladatok:
Zaief utasításainak megfelelően, minden körülmények között Zaief közvetlen közelében vannak, és bármi áron védelmezik őt.

Felül Ahmed Zaief, alatta tálib dresszkód:

salut - Pagina 3 7968985154342329J_www.kepfeltoltes.hu_
salut - Pagina 3 Taliban_www.kepfeltoltes.hu_

Francia különleges erők: Max. 40 fő.

Érkezés: 09.00. Kronózás: 09.30.-ig, Eligazítás: 09.30-09.45. A főjáték kezdete: 10.00
Vezetőjük: Kovax. (Erre a szerepkörre egyenlőre nem lehet jelentkezni)
Dresszkódja: egyező a csapat többi tagjával.

Francia különleges egység dresszkód: Kék karszalag, alul felül katonai terepruházat, MICH, M88 rendszerű sisakok, sísapkák, baseball sapkák, Shemag maximum csak nyakba tekerve. Bármely rendszerű mellény használható.

Feladatok:
- Elsa és Amen felkutatása, kimentése Afganisztánból. (Fő feladat)
- Az Elsa által elhagyott hanganyag felkutatása, kimentése. (Főfeladat)
- Tálib harcosok likvidálása. (Mellékfeladat)
- Ahmed Zaief elfogása, adott pontra történő szállítása, Afganisztánon kívül. (Főfeladat, de csak a két előbbi főfeladat teljesítését követően)

A francia különleges egység dresszkódja:

salut - Pagina 3 1116041774forcesspeciales3__1__www.kepfeltoltes.hu_

Ezeken kívül bármikor közbejöhetnek mellékfeladatok, amik boríthatják a résztvevők terveit. A foglyul ejtett személyeket egyszerre csak két ember viheti, a raj többi tagjának fedezetében. Akit foglyul akarunk ejteni, az harcolni is fog ez ellen. Ezért, csak az után ejthető foglyul, ha a saját medikünk már játékba hozta őt.

Oldalanként 1-1 mobil- HQ lesz, illetve 1-1 mobilvisszaálló. Ezek a játék menete alatt változhatnak! Zaief nem csak a HQ-ján tartózkodik, a testőrsége mellett folyamatosan mozog. Egyik HQ sem támadható mindaddig, amíg a francia katonák az összes feladatot végre nem hajtják. Tehát: Ha megvan Elsa, Amen, hanganyag, akkor Ahmed Zaief elfogása következik, ekkor támadhatóvá válik mindegyik HQ. De csak ekkor. Zaief elfogását követően őt szintén ki kell menteni egy adott pontra, amit a francia oldalparancsnok határoz meg. Minden egyes kivonási ponton (Elsa, Amen, hanganyag, Zaief) 45 percet kell várni a kimentésre, ez alatt az idő alatt a foglyok kiszabadíthatóak, a hanganyag megszerezhető. A játékmenet a mellékelt térképen szereplő piros és zöld szektoron belül fog játszódni.

Kiegészítő szabályzat:
- oldalanként beépített GM-ek lesznek, akik kötelesek minden szabálysértés esetén intézkedni és a szervezők felé jelzéssel élni. A szabálysértés szankcionálása minden esetben a szervező kompetenciája lesz. Felkérés GM szerepre PM.-ben fog történni, aki úgy érzi nem fog tudni megfelelni a kötelezettségeknek, az kérem jelezze, és mást választunk helyette.
- Szokásos CQB házi szabály. Első emelettől kezdve----> Lépcsőfordulókban nem alakulhat ki harc, a védők az emeleteken, a lépcsőfordulókhoz közelebbi helyiségekben nem tartózkodhatnak támadáskor. Ezen szabály CSAK a 4 szintes panel épületekre vonatkozik!!
Játszik: pince, földszint, első és második emelet. Harmadik, negyedik emelet nem játszik.
- Ami ablak csukva van, és kinyitod, azt nem csukod vissza. Ha az ablakból ki van törve az üveg, és csak egy része van már csak a keretben, akkor azt az ablakot NEM lehet kinyitni. Ablaküveget nem használjuk fedezéknek, ablaküveg mögött állóra NEM lövünk. Csak már nyitott ablakokon lehet kilőni. Kihajolni, dobatni emeleti ablakból TILOS! Csak a fegyver csöve lehet kintebb, az ablak síkjától.

Szabálysértések szankcionálása: Első alkalommal figyelmeztetés. Második szabálytalanság után 30 perc a parkolóban, harmadik, vagy durva szabálysértés után hazaküldés. Reklamáció nincs, ez esetben a belépőt nem áll módunkban visszafizetni!

Pirotechnika: Szervezőknek bemutatott gyári füst engedélyezett, de szigorúan CSAK épületen kívül. Használója felel az esetleges tűzokozásért! Egyéb pirotechnika, mint például petárda, TILOS!

Kötelező felszerelés: Védőszemüveg, Narancssárga találatjelző kendő, Piros-kék karszalag, Lámpa!

Ajánlott: térd és könyökvédő, az épületekre való tekintettel arcvédő, étel-ital, rádió!
A pálya teljes területén, a játék kezdetétől a végéig, védőszemüveg használata kötelező, azt semmilyen körülmények között nem lehet levenni!

A pályához használt térképeket a játék kezdése előtt mindenkinek kiosztjuk, de az eddig megszokott számozott térképet fogjuk használni!!

Medikrendszer: Rajszinten dedikált medik lesz, rajlétszám x2 medikszalaggal. Medikszalagról a szervezők gondoskodnak. Részleteket a játék előtt.

Találat esetén: hangos MEGVOLT. Kivérzés 10 perc. Visszaállási idő 10 perc, és CSAK rajszinten. Egyedül kolbászoló embereket nem akarok látni. Rajszintű taktikai visszaállás engedélyezett.
Késelés CSAK gumikéssel, késelt játékos nem medikelhető, megy a visszaállóra.

Dedikált rádiós, rádiócsatorna kiosztások a játék előtt! (A lehallgatás engedélyezett lesz!)

A játékon mindenki saját felelősségére vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli. Csak regisztráltak játszhatnak, a regisztráció a fent említettek tudomásulvételével és elfogadásával jár. A játék szervezői fenntartják a jogot, hogy etikátlan, szabálysértő, saját és társai biztonságát veszélyeztető magatartás esetén az illetőt kizárják a játékmenetből. A játékszabályok be nem tartása, nem megfelelő viselkedés esetén a szervező a pálya azonnali elhagyására szólíthat fel!

Csak olyan személyek jelentkezzenek, akik elolvasták a játékkiírást, azt meg is értették, és be tudják tartani a szabályokat. Amennyiben valaki vendéget hoz, KÖTELES a játékkiírást, az abban foglalt szabályokat, szigorításokat a vendégével ismertetni. A vendég magatartásáért az felel, aki elhozza a játékra

Érkezéseteket követően első dolgotok legyen a belépő árát kifizetni, és a felelősségvállalási nyilatkozatot aláírni, hogy ezzel is gyorsíthassuk a játék kezdetét. A regisztrációhoz szükség lesz bármilyen személyazonosító okmányotokra, illetve amennyiben szükséges, szülői beleegyező nyilatkozatra.


20 főnek + 1 őrsparancsnoknak tartok fent helyet Pakisztán Határőr szerepre. Akit érdekel a lehetőség, az privátban jelentkezzen nálam. Dresszkód: Vegyes ruházat, alul terep, vagy felül terep, másik civil. Bármely rendszerű mellény, sisak, sapka viselhető. Zöld karszalag, amit a szervezők biztosítanak.

Feladatuk:

- Az afgán-pakisztán határ védelme, természetesen pakisztán oldalon. Mélységi ellenőrzést nem hajtanak végre, csak a határt védik. Senkit nem engednek át.

A játék során minden kivonási és kimenekítési pont a pakisztán oldalon lesz. A térképen jelölt kék szektorban, így a határon is át kell magukat verekedni az embereknek. A határőrök szerepe fontos lesz, de nem ez a pozíció lesz a legpörgősebb, ezt átgondolva vállalkozzon rá, akit érdekel.

Foglyot ejthetnek, előállíthatnak az őrsre. Fogolyejtés és kísérés a többi oldalhoz hasonlóan. A fogoly az őrsről kiszabadítható, fogvatartás ideje max: 60 perc. Ha nem sikerül a kiszabadítás, a fogoly kitoloncolásra kerül Afganisztánba, ahol minden bizonnyal az ellenség kezére kerül.

A pakisztáni határőr szerep beépítésre kerül a játékkiírásba is, ha megvan a 20+1 fő. Az őrsparancsnokot a szervezők jelölik ki.


Jelentkezés első sorban a http://www.ateamlap.hu/ateamforum/index.php fórumon, vagy itt helyben.
Sus In jos

AutorMesaj
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 15:01

Nu e voie sa le avem expuse, tragi un cearceaf in jurul replicii si e ok.
Sus In jos
BALA
Colonel
Colonel
BALA

Localizare : chisineu-cris
Mesaje : 2577

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 16:50

sau investesti 150 ron intr-o cutie , pe care o ai o viata de airsofter. dar acum e cred mult prea tarziu. dar cine stie??


salut - Pagina 3 Semnatura2palacopy
BALA | A.S. AIRSOFTARAD |GHOSTS | http://www.airsoftarad.ro |
Sus In jos
coldplay165
Caporal
Caporal
coldplay165

Localizare : Santana/Arad
Mesaje : 185

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 17:37

spor la joc maine si sa va distrati;)
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 18:16

coldplay165 a scris:
spor la joc maine si sa va distrati;)
mda Sad ,sper sa va distrati.eu din pacate trebuie sa raman acasa ,ceva probleme usoare aparute in ultimul moment( nevastamea gravida in 7 luni)familia first.sper sa ma intelegeti.distractie maine!ura
Sus In jos
STORM
Maior
Maior
STORM

Mesaje : 1018

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 21:26

its ok baaaah! oricum eram prea buni. pig
Sus In jos
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 22:02

Nu uitati buletinele
Sus In jos
grandpa
Locotenent
Locotenent
grandpa

Localizare : Arad
Mesaje : 593

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 22:12

Armele, in momentul transportului, trebuiesc pastrate in tocuri sau huse. E interzis sa transportam armele fara husa, mai ales cand tregem granita. Ia o carpa mai mare si inveleste arma in ea si bun o fi. Ideea e sa nu fie armele la vedere chiar si cand deschizi portbagaju.
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyVin 13 Apr 2012 - 23:34

faceti cumva sa curga pozele si video. flower
Sus In jos
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptySam 14 Apr 2012 - 5:45

Imi trebuie inca o mana pentru ala ... doar 2 am sry lol!
Sus In jos
BALA
Colonel
Colonel
BALA

Localizare : chisineu-cris
Mesaje : 2577

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptySam 14 Apr 2012 - 7:00

distractie mare
cheers


salut - Pagina 3 Semnatura2palacopy
BALA | A.S. AIRSOFTARAD |GHOSTS | http://www.airsoftarad.ro |
Sus In jos
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptySam 14 Apr 2012 - 21:48

Multumim, a fost ... mai multe cuvinte dupa ce imi revin
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptySam 14 Apr 2012 - 23:05

Chryys a scris:
Multumim, a fost ... mai multe cuvinte dupa ce imi revin
lasa tu revenitul,ptr asta s-au inventat spa-urile.tu bate tastele si pune pozele bounce Smile ,ca toata ziua m-am gandit la voi lucky son of fuckers! Twisted Evil lol!
Sus In jos
Chryys
Plutonier
Plutonier
Chryys

Localizare : Chisineu Cris
Mesaje : 479

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptySam 14 Apr 2012 - 23:34

Asa ceva nu se poate povesti, trebuie trait .
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 10:07

Chryys a scris:
Asa ceva nu se poate povesti, trebuie trait .
ce sa-ti spun...apasa pe rana,da'!pune odata pozele!!! Sad
Sus In jos
STORM
Maior
Maior
STORM

Mesaje : 1018

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 11:24

ce poze tot vrei!? unde crezi ca am fost, la muzeu? Evil or Very Mad
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:24

Stormcrow a scris:
ce poze tot vrei!? unde crezi ca am fost, la muzeu? Evil or Very Mad
sa vad si eu ce ati facut...sau poate ati fost la muzeu?! DOVEZI!Nu-mi vindeti gogosi....hai da' cu photo....tu mare conducator de piei inrosite Razz
Sus In jos
grandpa
Locotenent
Locotenent
grandpa

Localizare : Arad
Mesaje : 593

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:31

Da nu prea avem multe poze, ca noi am jucat, n-am stat la sedinte foto. Ai rabdare si o sa capeti poze.
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:32

grandpacscout a scris:
Da nu prea avem multe poze, ca noi am jucat, n-am stat la sedinte foto. Ai rabdare si o sa capeti poze.
NU AM!!!!! Razz
aaa da' cica se poarta chestia aia cu copy...paste...si poate un foto repair sa pareti mai rai Razz ,si voala apare foto! lol!


Ultima editare efectuata de catre mohican in Dum 15 Apr 2012 - 13:36, editata de 1 ori
Sus In jos
grandpa
Locotenent
Locotenent
grandpa

Localizare : Arad
Mesaje : 593

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:33

Atunci ghinion, ca tot o sa trebuiasca sa ai rabdare Twisted Evil
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:37

grandpacscout a scris:
Atunci ghinion, ca tot o sa trebuiasca sa ai rabdare Twisted Evil
ba da cu vreme santeti....
Sus In jos
dEmEEE
Soldat
Soldat
dEmEEE

Localizare : ARAD
Mesaje : 67

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:42
Super game Very Happy
Sus In jos
http:// www.airsoftarad.ro
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:45

dEmEEE a scris:Super game Very Happy
altu Rolling Eyes Razz .pozeeeeeeeeee lol!
Sus In jos
grandpa
Locotenent
Locotenent
grandpa

Localizare : Arad
Mesaje : 593

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 13:54

Nu depinde numa de noi. Plus ca altii is la masa de Pasti.
Sus In jos
mohican
Locotenent
Locotenent
mohican

Localizare : omniprezent
Mesaje : 788

salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 14:30

grandpacscout a scris:
Nu depinde numa de noi. Plus ca altii is la masa de Pasti.
...si vor trece saptamani,poate chiar luni pana ,noi cei prinsi in sanul familiei (acasa) vom vedea cum bravi nostri eroi si-au dat si ultima biluta la granita romaniei pitoresti ptr un strop de fericire.fotografi...fotografii.... fotogarfii.... Sleep
Sus In jos
Vizitato
Vizitatorsalut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 EmptyDum 15 Apr 2012 - 14:32

cei de la oradea au facut multe poze in timpul actiunii , daca poate lua cineva legatura cu ei ar fii bine . in orice caz locatia e bestiala Smile Multumim pt joc !
Sus In jos
Continut sponsorizat
salut - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut - Pagina 3 Empty

Sus In jos
 
salut
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
AIRSOFTARAD :: AIRSOFT ARAD :: JOCURI :: DEPLASARI-
Mergi direct la: