AIRSOFTARAD

Club Sportiv AirsoftArad
 
AcasaCautareInregistrareConectare
Overload 2012 HH100
6mm .:. Airsoft & Milsim
Overload 2012 2691ac8e-73dd-42d8-903d-284a6c0b7984_zpsvnaft4er

Distribuiţi
 

 Overload 2012

In jos 
AutorMesaj
qatary
Soldat
Soldat
qatary

Localizare : Sibiu
Mesaje : 38

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Overload 2012   Overload 2012 EmptyJoi 9 Aug 2012 - 15:34

Salutare
Meerkats Airsoft Club va saluta si va invita sa participati la OVERLOAD 2012 - Chosen Path, event cu puternica conotatie mil-sim, organizat anual de catre clubul nostru.
Inscrierile pot fi facute pe site-ul nostru meerkats. ro

Sosirea si check-in/crono vor incepe de joi seara la ora 19:00, toate verificarile fiind inchise la ora 14:45, vineri 28.09; la 15:00 va fi start-joc, jocul se va desfasura si pe timpul noptii, iar sambata seara 29.09 la ora 19:00 va fi stop joc; dupa joc va urma beer-party si socializare pana duminica 30.09 ora 12:00, cand va fi plecarea din locatie. Practic intervalul efectiv de joc este vineri 28.09 ora 15:00 - sambata 29.09 ora 19:00.
Costul participarii la event, va fi 65 lei/persoana, incluzand organizare, o masa calda, asistenta medicala, toalete ecologice, recuzita, logistica etc. In cazul in care din alte motive care nu privesc organizatorul, un participant a platit si nu poate sa ajunga la event, suma nu se returneaza. Inscrierile se vor incheia pe 1 septembrie 2012!
Locatia de joc este situata la 30 km de Sibiu, pana in offzone accesul se poate face cu autoturismele; detalii stricte despre amplasare si traseu vor fi anuntate in timp util.
Cazarea va fi ingame, la cort; amplasarea corturilor va fi facuta in fiecare baza a respectivei factiuni. Nu se trage in/din corturi, ochelarii de protectie vor fi purtati in permanenta! Zona desfasurarii jocului, va fi una preponderent forestiera, cu vegetatie abundenta de foioase (copaci mari si arbusti), terenul este denivelat cu dificultate medie. Distantele fiind relativ mari, ceva diferente de nivel si vegetatia bogata, recomandam folosirea minim a unei statii performante (gen Puxing, Motorola, Kenwood) per squad! In caz de urgenta, exista semnal pentru telefoane mobile, la check-in va vor fi comunicate numerele telefonice pentru situatii de urgenta. Nu uitati de jocul pe timpul noptii, lanternele cu filtru rosu, aparate cu vizor pe timp de noapte sau termoviziune sunt bine venite.

FACTIUNI
In cadrul scenariului vor fi 2 mari factiuni (Pattani Liberation Army si Royal Thai Army ), cu mici ingerinte din partea aliatilor occidentali sau de orientare comunista. Emblemele factiunilor vor fi asigurate optional si contracost (5 lei/bucata); acestea vor fi imprimate pe material textil si cu velcro(scai) pe spate.Factiunile vor fi departajate pe uniforme, modalitatea de departajare fiind insa accesibila majoritatii participantilor.

ROYAL THAI ARMY: uniforme deschise la culoare (ACU, Multicam, Desert), iar in cazul in care o persoana care se inscrie la aceasta factiune nu dispune de uniforma de culoare deschisa, OBLIGATORIU va purta casca pe cap!

PATTANI LIBERATION ARMY: uniforme inchise la culoare (woodland, flecktarn, negru), facepaint (vopsea de fata) OBLIGATORIU!

La ambele factiuni este permisa folosirea bonnie hat, sepci, bandane, atata timp cat se respecta codul uniformei purtate, corespunzatoare factiunii.


REGULAMENTUL DE JOC va fi bazat pe Sad Bunneh v1.0 , in consecinta la joc vor fi acceptate doar incarcatoare midcap, exceptie facand doar replicile SAW. In cazul in care pe terenul de joc vor exista cladiri sau buncare acoperite, cu respectarea MED, angajamentul/tragerea se va efectua foc cu foc(single fire) indiferent ca este facuta in interior sau exterior! . Materialele pirotehnice sunt interzise cu desavarsire participantilor, eventuala folosire in joc poate fi facuta doar de catre organizatori.
Participantii la joc trebuie sa foloseasca in mod OBLIGATORIU vesta reflectorizanta din dotare; atunci cand esti considerat "mort" se pune vesta si se merge in respawn! Jucatorul care se gaseste in terenul de joc fara vesta reflectorizanta, este considerat "combatant"! Suntem persoane responsabile, asa ca va rugam sa nu uitati de vesta reflectorizanta!
In timpul desfasurarii jocului, daca prin lovitura directa este atinsa replica, se considera iesita din uz, jocul putandu-se continua doar cu side-arm sau replica altui coleg. In plan temporar, replica este considerata iesita din uz pana la momentul de respawn.
Daca o persoana este atinsa cu mana de catre inamic, acest lucru este considerat knife kill, se considera MORT si merge direct in respawn. Din respawn se va pleca doar in grup de minim 6 persoane. Nu este permisa tragerea “dupa colt”; asigura-te ca in momentul tragerii vei lua linia de ochire si te uiti unde vei trage!
Pe teren, s-ar putea gasi zone minate, semnalizate corespunzator; trecerea prin aceste zone este considerata fatala, esti MORT si vei merge direct in respawn.

In cazul autovehiculelor ingame, acestea vor actiona cu geamurile laterale coborate, in asa fel incat sa existe posibilitatea ca cel aflat in interior sa poata trage dar in acelasi timp sa poata fi lovit. Autovehiculul se opreste automat in cazul in care soferul este lovit! Daca toti pasagerii combatanti sunt anihilati, se considera ca masina a fost distrusa; acest lucru se va semnaliza vizibil cu veste reflectorizante. In caz de nevoie pasagerii pot cobori si lupta ca infanteristi. In cazul in care pasagrul este lovit, isi pune vesta reflectorizanta si ridica geamul sau. Poate aplica regula medicului sau merge direct in respawn, in functie de conditiile jocului. Fiecare conducator auto este responsabil pentru conducerea autovehiculului; nu vor fi lovite amplasamente artificiale, corturi samd. Recomandam ca deplasarea sa fie facuta pe drumuri ; in unele zone sunt diferente de nivel mari care pot cauza accidente. Fiti precauti!
Vehiculele organizatorilor vor fi semnalizate cu veste reflectorizante si cu inscriptia "ORGANIZATOR".

CRONOGRAFIERE
Replicile vor fi marcate cu banda adeziva dupa cum urmeaza:
0-110m/s - VERDE - MED 1m - full-auto permis, recomandam burst.
110-125m/s - ALBASTRU - MED 7m - full-auto permis, recomandam burst.
125-140m/s - GALBEN - MED 15m - single fire.
140-170m/s - ROSU - MED 25m - single fire, bolt action only.
Meerkats Airsoft Club, isi rezerva dreptul de a testa ORICE replica la cronograf, in ORICE moment al jocului!

MEDIC
In cadrul echipelor inscrise, la fiecare squad de 8-10 persoane, teamleaderii vor trebui sa aibe in vedere alegerea unui medic. Acesta va avea banderola de medic (nu conteaza culoarea, important este sa fie vizibila crucea rosie de medic).
Regulile pentru medic, sunt un plus adus simularii cat mai reale ale conflictului. Pentru cei care considera complicate urmatoarele reguli, in cazul in care este lovit/hit, exista alternativa de a-si pune vesta reflectorizanta si a merge direct la respawn.
Cum functioneaza:
1. Jucatorul este lovit/hit.
2. Jucatorul isi pune vesta reflectorizanta.
3. Jucatorul ranit (cu vesta reflectorizanta) poate supravietui 10 minute fara tratament medical, dupa care merge in respawn.
4. Ranitul poate fi transportat de catre un alt coleg spre o zona mai sigura, important este ca pe perioada transportului sa existe contact fizic intre cei doi.
Dupa sosirea medicului:
1. Cand medicul ajunge, acesta va cere ranitului sa ii spuna un numar, acest numar fiind corespunzator unei rani ( usoara, grava sau fatala) din tabelul pe care medicul il detine. Tot in acel tabel se regaseste si solutia care se va aplica in cazul respectiv. Daca numarul a mai fost spus, medicul va cere ranitului alegerea unui alt numar.
2. Pentru marcarea tratamentului medical, fiecare jucator va trebui sa detina asupra lui un bandaj alb; acesta va fi folosit doar pentru vindecarea ranilor.
3. Medicul nu se poate vindeca singur; acest lucru poate fi facut doar de catre alt medic.
4. Medicul trebuie sa fie dotat cu intrument de scris, pentru a putea insemna diagnosticele care au fost folosite.
5. Medicul nu va arata tabela de diagnoza ranitului.
6. Un jucator poate fi vindecat o singura data; la al doilea caz lovit/hit, acesta este considerat MORT, merge direct in respawn.

RESTRICTII
Pe timpul desfasurarii jocului, consumul de alcool sau substante cu efect halucinogen, este strict interzis! Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea la joc a persoanelor care la sosire vor fi sub influenta vadita a alcoolului sau substantelor mai sus enumerate. Aceeasi atitudine va fi luata si in cazul comportamentelor ofensatoare sau agresive, pe durata desfasurarii eventului!
Este interzis cu desavarsire efectuarea de foc deschis, fumatul sau alte actiuni care pot cauza incendii!!! Vor fi delimitate si semnalizate strict locurile de fumat, iar in cazul in care cineva va dori sa foloseasca primus sau alte incalzitoare , acest lucru se va face doar in OFFZONE! De asemenea, pe timpul desfasurarii eventului vor fi interzise folosirea de materiale pirotehnice sau a laserelor! Apelam la responsabilitatea fiecaruia de a atrage atentia celui care incalca aceste reguli.
Personal medical calificat va asigura asistenta medicala, dar recomandam si detinerea truselor de prim ajutor individuale.

Apa potabila si o masa calda, vor fi asigurate de catre organizatori (contabilizarea se va face pe baza unui voucher); alte alimente, racoritoare si bauturi non-alcoolice fiind asigurate optional si contracost in offzone. Totusi, avand in vedere perioada de timp, conditiile destul de solicitante si amplasarea locatiei care nu permite accesul la magazine, recomandam sa aveti ca rezerva necesarul alimentar/apa corespunzator fiecarei persoane, dupa necesitati.
In punctele esentiale, vor fi amplasate toalete ecologice si saci menajeri, in consecinta apelam la bunul simt si respectul fata de natura al fiecarui participant.

Cu respect
Qatary
Meerkats Sibiu
Sus In jos
qatary
Soldat
Soldat
qatary

Localizare : Sibiu
Mesaje : 38

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 EmptyVin 24 Aug 2012 - 10:53

Noutati despre locatie:
http://meerkats.ro/overload-2012-o2-locatie/
Va asteptam
Sus In jos
BALA
Colonel
Colonel
BALA

Localizare : chisineu-cris
Mesaje : 2577

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 EmptyVin 24 Aug 2012 - 21:22

marpat unde se incadreaza?? woodland?? thx


Overload 2012 Semnatura2palacopy
BALA | A.S. AIRSOFTARAD |GHOSTS | http://www.airsoftarad.ro |
Sus In jos
qatary
Soldat
Soldat
qatary

Localizare : Sibiu
Mesaje : 38

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 EmptyMar 28 Aug 2012 - 12:01

Salutare
Depinde de modelul marpat. Daca este pe nuante deschise (desert .etc) se incadreaza la RTA iar daca este penuanta inchisa la PLA.

Puteti opta pentru oricare dintre fractiuni chiar daca uniforma nu se incadreaza la fractiunea dorita, dar in acest caz trebuie la RTA - obligatoriu casca si la PLA - obligatoriu facepaint
Sus In jos
Val
Locotenent
Locotenent
Val

Localizare : N46 10.238 E21 20.029
Mesaje : 508

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 EmptyLun 10 Sept 2012 - 17:51

In linkul de mai jos puteti vizualiza toti participanti la OVERLOAD 2 inscrisi pana azi. Nu stiu cat de des se actualizeaza lista.

OVERLOAD 2 - SIBIU
Sus In jos
http://airsoftarad.ro
BALA
Colonel
Colonel
BALA

Localizare : chisineu-cris
Mesaje : 2577

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 EmptyMar 11 Sept 2012 - 14:35

tinand cont ca data limita initiala era de 1 sept , fff subtire inscrierea...sper sa ma insele presentimentele..... Question


Overload 2012 Semnatura2palacopy
BALA | A.S. AIRSOFTARAD |GHOSTS | http://www.airsoftarad.ro |
Sus In jos
Val
Locotenent
Locotenent
Val

Localizare : N46 10.238 E21 20.029
Mesaje : 508

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 EmptyMar 11 Sept 2012 - 15:16

cam da....sincer si eu ma asteptam la mai multi inscrisi
Sus In jos
http://airsoftarad.ro
qatary
Soldat
Soldat
qatary

Localizare : Sibiu
Mesaje : 38

Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 EmptyLun 29 Oct 2012 - 12:37

Salutare
Ca urmare a solicitarii din partea mai multor participanti la Overload 2012 de a achizitiona patchurile celor 2 factiuni (PLA si RTA) ne-am hotarat sa mai dam o comanda.
Pretul ramane acelasi 5 lei/bucata. Pretul transportului este suportat de comparator.
Daca mai exista doritori va rog sa va inscrieti la adresa staff@meerkats.ro pana in data de 20.11.2012.
O zi placuta
Sus In jos
Continut sponsorizat
Overload 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Overload 2012   Overload 2012 Empty

Sus In jos
 
Overload 2012
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
AIRSOFTARAD :: AIRSOFT ARAD :: JOCURI :: DEPLASARI-
Mergi direct la: